O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Vina

Veuve Cliqout “mini” retro frižider

Veuve Cliqout “mini” retro frižider
Veuve Cliqout “mini” retro frižider
Veuve Cliqout “mini” retro frižider
Veuve Cliqout “mini” retro frižider
Veuve Cliqout “mini” retro frižider
Veuve Cliqout “mini” retro frižider

Čuven po svojoj istoriji inovacija, Veuve Clicqout ne prestaje da nas iznenađuje novim kreativnim idejama...

Oživljavajući zakrivljene linije frižidera iz 50-tih, Veuve Clicqout unosi izmene u stari klasičan dizajn kutija za svoje proizvode, donoseći nam “mini” pink verziju kutije za hlađenje. Jedinstven i smeo “mini” frižider današnjice, podseća na glamurozne frižidere iz prošlosti, sa stilizovanim linijama i laganom prenosivošću.

Veuve Cliqout je vekovima poznat kao kuća koja ima inovativne i moderne ideje. Veuve Cliqout Ponsardin je bio prvi koji je napravio Rose šampanjac jos davne 1775. godine. Očigledno je ideja uspela. Ipak stil Veuve Cliqout ostaje jedinstven, čak i u procesu pravljenja Rose-a, dodavanjem crnog grožđa u belo vino i mešanjem belog i crnog vina.

Drugi prave Rose, jednostavnim fermentisanjem crnog grožđa sa njegovom kožicom, ali Veuve Cliqout tvrdi da mešanje sa Pinot Noar-om čini Rose balansiranijim sa nagoveštajem oporog ukusa koji dopunjuje Roseovu voćnu sočnost.

Elegantni voćni šarm Veuve Cliqout Rose-a doveo je do toga da on postane instiktivan izbor svake posebne proslave i učesnik u romantičnim trenucima.

Frižider u roze boji je idealno pakovanje za posebne prilike,  u koji se može na elegantan način ušuškati boca Veuve Cliqout Rose-a. Proslavite čuvene pedesete i kompletirajte kolekciju boja, jer sa ovim retro dizajnom inspirisan tradicionalnim frižiderima iz 50-tih, Rose frižider se pridružuje svojim kolekcijama žutih frižidera.

Čuvajte Rose frižider kod kuće kao uspomenu ili jednostavno kao dizajnerski dodatak. Frižider može da održi ohlađenu bocu hladnom do 2 sata.

Ukoliko planirate da poklonite šampanjac, poklonite ga sa stilom! Darivanje je uvek prijatno, posebno ako je namenjeno vama samima. Otvorite frižider da biste zadovoljili svoja vlastita iskušenja i uživajte u nagradi punoj mehurića…

Mini Studio Magazin

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X