O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Vina

SASVIM DRUGAČIJI ŠAMPANJAC

Kreativni i maštoviti umovi mogu učiniti zaista neverovatne stvari, posebno ako razmišljaju van konvencionalnih granica…

Umesto kreiranja šampanjca sa uobičajenim aromama i ukusima, manje poznati francuski brend luksuznog vina, Luvienz, u svom kreiranju noviteta upotrebio je nešto nezamislivo – kavijar. Luvienz Caviar izdanje opisano je kao specifična mešavina luksuznog pića koje kombinuje tradiciju, odnosno staro i novo.

Vinarima je bilo potrebno pet godina za kreiranje ovog prestižnog pića sa ukusom kavijara. U toku 2009.godine, oni su završili istraživanje i razvoj, testiranje i degustacija su trajali tokom prošle godine, kada je ovaj šampanjac bio predstavljen manjoj grupi ljudi. Luvienz Caviar izdanje sada je spremno za premijeru!

Kavijar u šampanjcu, koji su oni koristili dolazi od najprestižnijih proizvođača kavijara u svetu, dok je vino napravljeno od Chardonnay grožđa koje je 20 godina staro. Kako bi ovaj šampanjac bio predstavljen sa stilom i u punoj eleganciji, njegova flaša kreirana je u stilu magične crne haljine, koju svaka dama obožava.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MOET&CHANDON ZA DAN ZALJUBLJENIH

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X