O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Vina

PIPER-HEIDSIECK I KANSKI FESTIVAL

PIPER-HEIDSIECK I KANSKI FESTIVAL
PIPER-HEIDSIECK I KANSKI FESTIVAL
PIPER-HEIDSIECK I KANSKI FESTIVAL
PIPER-HEIDSIECK I KANSKI FESTIVAL
PIPER-HEIDSIECK I KANSKI FESTIVAL
PIPER-HEIDSIECK I KANSKI FESTIVAL

Piper-Heidieck Bodyguard Brut proslavlja 20 godina uspešne saradnje sa Kanskim Filmskim Festivalom…

Kuća Piper-Heidsieck, koja je najpoznatija po svojim šampanjcima koje serviraju na Kanskom Filmskom Festivalu proslavlja dvadeset godina uspešne saradnje.  Nije novo da sarađuju sa ljubiteljima crvene boje, poznati su i po saradnju sa Christian Louboutinom za neke od njihovih ekskluzivnijih pića. Ovoga puta, poznata crvena i zlatna se susreće sa Searcy’s. U aprilu ove godine, brend lansira novo ekskluzivno izdanje Piper-Heidsieck Bodyguard Bruta. Predstavljen je u njihovoj poznatoj strastveno crvenoj krokodilskoj koži, kutija je napravljena koristeći najnoviju tehnologiju termoplastičnog elastomera. Klasično svetlo zlatno piće sa finim mehurićim ima ukuse kruške i jabuke.

Iako je ovo dovoljno da zadivi većinu ljubitelja šampanjca, Piper-Heidsieck želi ipak da usreći sve svoje fanove. Održaće takmićenje gde će nagrade biti ekskluzivni pokloni poput vaučera od 380 USD. Pored toga, brend će odneti Francusku u London zahvaljujući poslastičaru Pierre Hermeu. Kako bi zadovoljili svoje prefinjene ukuse, probajte “Moments in Light”. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: DOM PERIGNON ROSE VINTAGE 2002

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X