O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Shopping

NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM

NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM
NOVI POLJSKI ARCDEKO SHOWROOM

Arcdeko je predstavlja svet uzvišenih i jedinstvenih enterijera, a ponuda obuhvata raznovrsne proizvode, od ekonomičnih do luksuznih...

Kompanija nudi proizvode za kućni dekor, kao i materijale za korišćenje u različitim objektima, kao što su butici, hoteli, klubovi, restorani, bolnice i druge javne zgrade.

Prvi izložbeni salon je otkriven i otvoren upravo zato što Arcdeko proizvodi zahtevaju jedinstvenu izložbu.  Prodavnica ima ukupnu površinu od 200 kvadratnih metara, uključujući i kancelarije i skladišni prostor. To je idealno mesto za ljude koji žele mesto koje će odražavati njihovu specifičnu ličnost.

Uzimajući u obzir udobnost kao neophodan faktor i za klijenta i za dizajnera, obezbeđena je VIP soba sa ekskluzivnim apartmanom-dnevnom sobom, kao i 27-inčni iMac. Većina elemenata koji se koriste za opremanje showroom-a su dostupni u Arcdeko ponudi. Ovi proizvodi su podne obloge, ekskluzivni LVT podovi koji savršeno imitiraju drvo i kamen, prostirke i dekorativne tapete, ukrasne letvice i osvetljenje.

Vlasnik firme Arcdeko, Maciej Arciszevski rekao je: ”kancelarija i komercijalne površine koje smo u početku imali na raspolaganju bile su smeštene u ne baš zanimljiv prostor. Zbog malog prostora, veličina i obim izlaganja proizvoda bili su ograničeni”.

"Početkom godine smo odlučili da bi trebalo da se organizuje zaista atraktivna izložba naših proizvoda i da na njoj prvenstveno ponudimo našim klijentima i dizajnerima udobnost. Mi smo počeli sa promenom lokacije i obavili formalnosti. Lord Valium je bio naš očigledan izbor za dizajnerski studio, ali i odgovoran za dizajn salona. Mi smo sarađivali sa Lordom Valium-om na brojnim investicijama i znao sam da oni savršeno znaju i razumeju naše zahteve."

Anna Nowicka, dizajner kuće Lord Valium Design, rekla je:" Naš dizajnerski studio stalno sarađuje sa Arcdeko-om, već više od 4 godine. Naša saradnja rezultirala je stvaranjem brojnih projekata za moderne i klasične enterijere.”

"Sa zadovoljstvom smo prihvatili ponudu za projektovanje unutrašnjosti salona za Arcdeko. To je bio jedan od naših najizazovnijih projekata, jer je trebalo da izložimo što je moguće više materijala za završne radove, ali i da sačuvamo elegantan stil enterijera. Štaviše, imali smo za cilj stvaranje udobnog mesta koje će imati prijateljsku atmosferu. Naš fokus je bio na predstavljanju smelih kombinacija boja i oblika. Dosta truda smo uložili u pravilno osvetljenje svih projektnih grupa, što je od suštinskog značaja za takvu vrstu prostora."

J.M.

 • BUGATTI LEGENDS LIFESTYLE LINIJA

  Bugatti brend konačno je predstavio svih šest članova nove Bugatti Legends serije: Jean-Pierre Wimille, Jean Bugatti, MeoCostantini, Rembrandt Bugatti, Black Bess i Ettore Bugatti…

 • FALL/WINTER 2014-15 - Replay One Off

  Sezona jesen/zima 2014 označava lansiranje REPLAY ONE OFF kolekcije, koja predstavlja inovaciju i svojevrstan eksperiment, edgy promišljanje materijala, oblika, pranja & tretmana.

 • NOVO IZNENAĐENJE CHANEL BRENDA

  Chanel je brend koji je poznat po tome što voli da iznenađuje svojim reklamnim kampanjama, koje su uvek jedinstvene…

 • FUTURISTIČKI RETRO IZGLED-Porsche Design

  Ranije ove godine, Porsche Design predstavio je svoju novu jesen/zima 2014 kolekciju tokom njujorške nedelje mode…

 • BOJANA KRSMANOVIĆ - ZVEZDA GUESS KAMPANJE

  U sezoni jesen / zima 2014, američki klasik GUESS se vraća svojim korenima, inspirisan autentičnom američkom dušom Nešvila, poznatijeg kao Music City.

 • FENDI POP-UP BUTIK U SOHOU

  Fendi postavlja pop-up butik u SoHou i izaziva kupce proizvodima iz automata...

 • HERMES IZLOG U BARSELONI

  Pored dizajniranja vrhunskih i modernih kolekcija, modni brendovi takođe investiraju vreme i novac u “oblačenje” izloga svojih butika…

 • POPUST U MOVEM FASHION BUTICIMA

  Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da u ponedeljak, 23.06.2014., počinje zvanična rasprodaja modela iz kolekcija BOSS Hugo Boss, Canali i Trussardi.

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X