O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Restorani

UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill

UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill
UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill
UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill
UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill
UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill
UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill
UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill
UKUS DRAME - Gowings Bar & Grill

Otvaranje "QT Sydney"-a, ovog septembra je već podstaklo uzbuđenje...

Dizajn inspirisan umetnošću i ekscentričnim individuama (osobljem), su mu dali reputaciju širom Harbour City-ja, a novi Gowings Bar & Grill je još jedan razlog da proverite o čemu se ovde radi.

Nalazi se na prvom spratu hotela. Restoran nudi odličnu interpretaciju lokalne kuhinje, fokusiran na lokalne sveže sastojke i hranu koja se pravi na roštilju. Robert Marchetti se pridružio timu kao kreativni direktor za hranu, donoseći više od 24 godine iskustva, kao jedan od pionira kulinarstva u Australiji.

Dočekaće vas grupa poznata kao „Directors of Chaos“, vozićete se liftom koji će oslikavati broj ljudi u liftu (romantična, usamljenička ili za žurku)…

Gowings Bar će vas naterati da se osećate kao da ste u najzabavnijem prostoru u gradu. Ostali su verni tradiciji, koju iskazuju kostimima, a utisak pojačava kuhinja sa crnim pločicama i otvorenim pećima na drva.

Glavni kuvar Paul Easson, koji je radio sa poznatim kuvarima Londona, Japana i Australije, i njegov tim, spremaju širok asortiman jela, od Njujorških klasičnih jela do Matzah supe i pastrami sendviča, do novih interpretacija delikatesa, kao što je tartar od tune ili Wagyu odrezak. Robert Marchetti se igra sa jednostavnijim jelima, sa klasičnim aromama, sveže proizvedenim, organskim mesom i sveže uhvaćenom ribom.

Ian Cook, australijski ekspert za vino, se pridružio restoranu kao vinski konsultant, donoseći opsežno znanje o vinima. Tim je napravio vinsku kartu koja unapređuje meni, sa selekcijom internacionalnih i domaćih vina, od bogatog „South Australian“ vina do lakog i suvog rozea sa juga Francuske.

QT Sydney

„QT Sydney“ se nalazi između dve poznate zgrade u Sidneju, Gowings Department Store-a i Narodnog pozorišta. Fasade su sređene i dovedene do savršenstva, ali se zato unutra krije miks originalnih detalja, savremenih instalacija, artifakta i eksponata. Dramatični LED zidovi su okruženi art deco i baroknim detaljima, koji su dodatno pojačani reflektorima.

Dizajneri Shelly Indyk i Nic Graham su posebnu pažnju posvetili svakoj od 200 soba hotela.

QT Sydney pružiće vam potpun i nezaboravan ugođaj svojim modernim dizajnom i šarmantnim osobljem, bilo koji deo da posetite, frizera, spa, bioskop, odsednete u hotelu ili uživate u romantičnoj večeri u Gowings Bar & Grill restoranu...

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAJBOLJI RESTORAN NORDIJSKE KUHINJE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X