O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Restorani

ROCHUS 1090 PROJEKAT

ROCHUS 1090 PROJEKAT
ROCHUS 1090 PROJEKAT
ROCHUS 1090 PROJEKAT
ROCHUS 1090 PROJEKAT
ROCHUS 1090 PROJEKAT
ROCHUS 1090 PROJEKAT

Кada su planirali ovu zgradu su instruktori su napravili veliki napor kako bi svi različiti zahtevi u projektu bili obuhvaćeni...

Dakle, kada je opšta obnova na Bauernfeldplatz 1090 u Beču počela, bilo je važno da se povežu različiti nivoi i da se otvori restoran prema putu prostora u prvom planu.

Poseban element zgrade je izgrađen 1913.godine kao i još uvek postojeća sunčana bašta. Umesto obustavljanja i napuštanja zbog oronulosti, odlučili su da ga rehabilituju. Otvaranjem portala za prozore od poda do plafona, sunčana bašta sada povezuje ne samo unutrašnji i spoljni prostor, već i različite nivoe zgrade.

Pre početka rekonstrukcije, sobe su bile nepovoljne organizovane u zgradi - kuhinja je bila na međuspratu, a gostinska soba je proterana u podrum. Čak je i stepenište bio suviše staro i oronulo i nije pružalo nikakav prostor za jednostavni prolaz gostiju. Sa prepravljanjem stepeništa povezanost sva četiri nivoa (prizemlje sa podrumom i prizemljem sa međuspratu) i preuređivanje prostorija je postignuto. Dakle, kuhinja mora da ide u podrum, a sedeći u gostinskoj sobi sada možete uživati u pogledu na lep Bauernfeldplatz.

Raspored gostinske sobe je u obliku slova u oko samog jezgra zgrade. Ovo je probudilo ideju vizuelne dematerijalizacije upotrebom tamnog premaza i ogledala. Nasuprot tome, barovi i četiri kamina se posebno ističu u sobi sa zlatnim premazom površina.

Gostinska soba na mezaninu ne samo da nudi odvojene prostore za pušače i nepušače, ona je takođe postavljena 2,40 metra iznad puta. Po uklanjanjem paravana i postavljanjem proza od poda do plafona, soba je puna svetlosti i vazduha, i otvara se prema ulici.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUKSUZNI HESTON BLUMENTHALOV RESTORAN

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X