O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Restorani

RIVOLI BAR U RITZ HOTELU

RIVOLI BAR U RITZ HOTELU
RIVOLI BAR U RITZ HOTELU
RIVOLI BAR U RITZ HOTELU
RIVOLI BAR U RITZ HOTELU
RIVOLI BAR U RITZ HOTELU
RIVOLI BAR U RITZ HOTELU

Ponovo otvoren 2001.godine, Rivoli Bar ima novi enterijer koji je delo dizajnerke Tesse i predstavlja luksuzni stil kasnih 1920ih godina...

Na samom ulasku u ovaj bar, sa desne strane u odnosu na dupla vrata nalazi se Long Gallery, koja vam privlači svu pažnju plafonskim kupolama i Murano staklenim lusterima. Prozori, od kojih je svaki dekorisan Art Deko amblemom, imaju savršen pogled na Piccadilly trg i obasjavaju prostor prirodnom svetlošću tokom dana, dok uveče prave magičnu romantičnu atmosferu.

Sa svojim zidnim panelima, koji predstavljaju drveni rad dekorisan delikatnim Lalique staklenim ukrasima, koji su originalno napravljeni za Orient Express vozove, enterijer Rivoli bara nazvan je predivnom kutijom za nakit. Koktel bar ima šank od oniksa i mermera, koji je osvetljen sa gornje strane, tako da čaše, flaše i šejkeri predivno svetlucaju. Paneli od srebra i zlata, u stilu 1920ih godina, koji su  delo pariskog umetnika Jean Dunarda, pametno reflektuju svetlost i dodatno pojačavaju Art Deko elemente čitave prostorije. U svakom kraju prostorije nalaze se zlatni i srebrno bakarni ukrasi inspirisani Meštrovićevim skulpturama. Polirani pod od bambusa, prekriven Art Deko tepisima u potpunosti se uklapa u ovu fantastičnu temu.

Meni u Rivoli baru predstavlja izvsnu selekciju koktela, kao što su mnoga luksuzna martini pića i kokteli sa renomiranim ukusima šampanjca. Unikatni i eklektični izbor klasičnih koktela kao i savremene kreacije stručnih barmena, mešaju se odmah pokraj stola gosta, po njegovom ličnom izboru. Rivoli Bar takođe ima jedisntveni događaj, tokom kog svakog meseca nudi prefinjeni šampanjac iz druge luksuzne vinarije, tako da svi gosti imaju priliku da okuse nešto zaista fantastično. Ritz 100 je čuveni koktel koji predstavlja mešavinu šampanjca, vodke, Grand Marniera i likera od breskve, a dekorisan je sa 24karatnim zlatnim listićima, u čast stogodišnjice ovog hotela. Inače, to je i najtraženiji koktel u ovom baru.

 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOMA - ponovo najbolji restoran sveta

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X