O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Restorani

NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL

NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL
NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL
NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL
NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL
NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL
NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL
NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL
NOVI RESTORAN U HOTELU METROPOL

Hotel Metropol, Monte Karlo, dodaje svojoj ekspanziji dual concept destinacije – restoran i bar – Odyssey...

Novi spoljni proctor otvoriće svoja vrata ovog meseca, tačno na vreme, pošto će samim tim podići rejting ovog hotela i postati još poželjnija destinacija za letovanje. Navodno, ovo je prvi proctor u Monte Karlu koji kombinuje moćni meni koji je kreirao Michelin star Šef Joel Robuchon i iskustvo uživanja u najboljoj hrani na ivici bazena.

Ono što postavlja raspoloženje, odnosno poboljšava raspoloženje, je grčki mural u pozadini, zahvaljujući Karlu Legerfeldu. Dizajner povezuje mural sa mediteranskim konceptom koji se prigodno uklapa u opuštenu atomosferu ovog restorana. Sa druge strane, Robuchon je poboljšao celokupnu situaciju kombinujući uticaje iz Francuske, Španije, Grčke, Italije i čak i Libana kako bi kreirao pravo iskustvo za goste Odyssey restorana.

“Novi restoran nudi alfresco iskustvo svuda oko bazena, budeći duh opuštenog roštilja sa mediteranskim dodirom u kom se može uživati i danju  i noću” kaže Robuchon. Šef sastavlja meni koristeći najkvalitetnije sastojke.

Novoizgrađeni restoran daje vam mogućnost usluge najvišeg kvaliteta unutar deluxe ambijenta. Odyssey je dizajniran kao emulator elegancije Hotela Metropol sa dodatkom naglasaka 21.veka. Kada jednom stignete na tu destinaciju, dobrodošlicu će vam poželeti tim mladih iskusnih konsijerža koji će se pobrinuti za svaku vašu potrebu.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ROMANTIČNE VEČERE NA MESEČINI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X