O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Restorani

G9 SHANGHAI PROJEKAT RESTORANA

G9 SHANGHAI PROJEKAT RESTORANA
G9 SHANGHAI PROJEKAT RESTORANA
G9 SHANGHAI PROJEKAT RESTORANA
G9 SHANGHAI PROJEKAT RESTORANA
G9 SHANGHAI PROJEKAT RESTORANA
G9 SHANGHAI PROJEKAT RESTORANA

Dizajnerski studio iz sa Novog Zelanda, Atelier INDJ, uspešno je završio svoj G9 Shanghai projekat...

Završen ove godine, luksuzni restoran smešten je u dramatičnom okruženju na tri visine, koje je glavni deo kineske prve luksuzne robne kuće. Njegova osnovna svrha je obedovanje u realmu mašte i kreativnosti, spektakla i iščekivanja. Od svoj dizajna etnerijera, osnovač ovog studia, Ian Douglas-Jones predstavio je svoj projekat: “Neobično podeljeni prostor morao je maksimalno biti iskorišćen na prvai način, tako das am odmah ubedio klijenta da kreiramo nešto sa čudnim proporcijama”.

Svi elementi ovog projekta pažljivo su razmotreni – od besprekornog nameštaja, do superiorne svetlosne instalacije koja predstavlja umetničko delo INSA britanskog umetnika. U ovoj instalaciji, predstavljeno je 956 sijalica, koje se spajaju sa umetničkim delom i funckionišu kao celina.

Tehnologija, industrija i luksuz savršeno su spojeni u ovom projektu: manifest betona, sirovog čelika, crnog mermera, svetlucavog zlata, blistave svetlosti i neprocenjive umetnosti. G9 je prava proslava Kine i njenog pretvaranja u ekonomsku supersilu. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ATMOSPHERE - Najviši restoran na svetu

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X