O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Restorani

AUTENTIČNI W SUSHI BAR U BEOGRADU

AUTENTIČNI W SUSHI BAR U BEOGRADU
AUTENTIČNI W SUSHI BAR U BEOGRADU
AUTENTIČNI W SUSHI BAR U BEOGRADU
AUTENTIČNI W SUSHI BAR U BEOGRADU
AUTENTIČNI W SUSHI BAR U BEOGRADU
AUTENTIČNI W SUSHI BAR U BEOGRADU

W sushi restoran je otvoren u oktobru 2012. u Beogradu, i predstavlja predivni dragulj koji naglašava svoj domaći ukus i lepotu...

W sushi restoran je tu da zadovolji potrebe pravih ljubitelja azijske kuhinje i ljudi koji su u potrazi za nekim novim avanturama i uzbuđenjima u hrani.

Konceptualno osmišljen kao autentični suši bar u velikom gradu sa prijateljskom atmosferom i jedinstvenim dizajnom, W sushi je mesto u kojem svi mogu probati novu hranu sa do sada neistraženim ukusom.

Pored neverovatne dekoracije, W sushi će vas opustiti uz zvukove lounge muzike, poznatog DJ, Leon Diaz-a (DJ Konstantin). On je jedan od novih top DJ-eva na svetu u 2013, a naročito je poznat po svojim hitovima „Three – Toed Sloth” and “ Donkey” (Disko Zoo Records).

Bilo da ste u prolazu ili idete na večeru, W sushi poseduje široki meni koji će Vam dozvoliti da istražite sve ukuse i teksture sa odličnim izborom vina i originalnih koktela, a istovremeno će Vas na trenutak prebaciti na Daleki istok.

Naši talentovani kuvari i naš kreativni vlasnik zajedno imaju velika očekivanja u cilju pripreme izvanrednih obroka za vas. Oni će preći sve lokalne granice pripremanja jela da bi vam pružili priliku da uživate u obroku koji ste bili u prilici da probate do sada samo u velikim gradovima kao što su Pariz, London, Njujork…

U poređenju sa drugim sličnim suši barovima W sushi priprema svoje obroke sa samo svežim sastojcima koji dolaze iz celog sveta kako bi vam ponudio pravi gurmanski doživljaj.

Ako niste ljubitelj ovog tipa kuhinje, ne brinite, W sushi je tu da pomogne sa svojom profesionalnom uslugom i predstavi Vam drugačiji pristup da se predomislite.

W sushi zna kako da zadovolji mušteriju i da ostane jedinstven, kreativan i izuzetan.

W sushi u Petrogradskoj 18 je otvoren od 11:3-h – 02h, a tokom nedelje od 11:30h – 05h tokom vikenda.

Rezervacije na 069 663 228

W sushi u Vuka Karadžića 12 je otvoren svakog dana od 9h – 00h.

Rezervacije na 069 663 238.                         

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOT GUILTY RESTORAN

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X