O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Restorani

ŠIK ČAJDŽINICA U LONDONU - ROSEBERY

ŠIK ČAJDŽINICA U LONDONU - ROSEBERY
ŠIK ČAJDŽINICA U LONDONU - ROSEBERY
ŠIK ČAJDŽINICA U LONDONU - ROSEBERY
ŠIK ČAJDŽINICA U LONDONU - ROSEBERY
ŠIK ČAJDŽINICA U LONDONU - ROSEBERY

Tražite novo moderno mesto za uživanje u popodnevnom čaju ili šampanjcu u Londonu?

Ultra luksuzni hotel Mandarin Oriental Hyde Park, predstavio je novi prerađeni prostor, po i menu Rosebery. Ovo mesto nosi ime po čuvenom Lordu Roseberyu, a tokom 1920ih godina bio je prefinjena čajdžinica. Sada se ponovo vraća svojim korenima, neverovatno elegancijom i gracioznošću. Dizajn ovog enterijera, koji su kreirali G&A Designs studio, predstavlja savršene viktorijanske korene, spojene sa savremenim elementima. Dizajn omogućava punu upotrebu ekspanzivnog prostora i visine prostorije, kao i izobilja prirodne svetlosti. Prelepi kamin je centralni deo prostorije, zajedno sa specijalno naručenim i jedinstvenim vrstama umetničkih dela.

Svaki element u kreiranju ovog prefinjenog salona zaista je besprekoran, uključujući i novu kolekciju Rosebery porcelana, koja je delo Williama Edwardsa, staklarije koja je delo Johna Lenkinsa i uniformi koje je dizajnirala mlada britanska modna dizajnerka Charlotte Taylor.

Kao jedisntvena dopuna Mandarin Oriental Hyde Parku, u kome se može naći najopsežnija gastronomska ponuda u restoranu Dinner by Heston Blumenthal i Bar Bouluda, Rosebery nudi šik iskustvo uživanja u popodnevnom čaju svakoga dana. Popodnevni čaj koji je sada još glamurozniji je iskustvo praćeno svežim sendvičima, kreativnim kolačima i sezonskim džemovima koje pripremaju domaći kuvari. Kada padne mrak, šik čajdžinica postaje elegantni Champagne bar, stvoren za romantično uživanje. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: CAFFE DELL'ORO U FIRENCI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X