O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA

VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA
VG KOLEKCIJA OSVETLJENJA

VG brend sebe je predstavio na nacionalnim i internacionalnim tržištima kao rezultat kontinuiranog interesa za inovaciju i prefinjenim detaljima…

Zahvaljujući ovim kvalitetima, kompanija je postala istinski lider u sektoru dizajna enterijera, koja sada ima prestižna internacionalna partnerstva i prodajna mesta, u Italiji i van nje. VG optimizuje upotrebu svoje široke, efikasne prodajne mreže koja ukljućuje agente u Italiji i iz najbitnijih svetskih tržišta. Danas, VG brend je poznat širom sveta, a takođe i veoma cenjen. Dodatno, kompanija ima svoj logistički prostor koji se prostire na preko 20.000 kvadratnih metara, koji uključuje proizvodnju, kontrolu kvaliteta, otpremljivanje i kancelarije. Takođe, imaju i showroom koji zauzima 1000 metara kvadratnih. Konstantno se razvijaju, evoluiraju, i ovaj stalno novi prostor dozvoljava posetiocima da pogledaju šta je filozofija i duh ove kompanije, dok razlgedaju njihove nove kolekcije.

Kolekcija Arabesque:

Originalni savremeni luksuz može prikazati najdublje emocije, probuđen lepotom koja hrani dušu. VG Lighting vam predstavlja Arabesque: trijumf unutrašnjih dimenzija, gde je svetlost savršena sinteza snova i stvarnosti. Emocionalno značenje i tehnologija stapaju se u ovoj vanvremenskoj kolekciji koja raduje vaše srce sa zadovoljstvom očaranja.

Kolekcija Nuccio:

Vincenzo Antonuccio i Marilena Calbini predstavljaju kolekciju Nuccio: porodicu keramičkih vaza i lampi koje uključuju četiri modela, različitih po dimenziji i formi, dostupnih u beloj boji sa efektom dodira ljubičaste i u crnoj verziji sa svetlucajućim efektom i malo šljokica.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAHOOR I MINOTTI SARADNJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X