O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

TERZANI - Dizajnirana svetlost

TERZANI - Dizajnirana svetlost
TERZANI - Dizajnirana svetlost
TERZANI - Dizajnirana svetlost
TERZANI - Dizajnirana svetlost
TERZANI - Dizajnirana svetlost
TERZANI - Dizajnirana svetlost

Terzani, osvetljenje koje briše granične linije između umetnosti, dizajna i luksuza…

Od svog osnivanja u Firenci, u Italiji 1972. godine, Terzani je naporno radio na spajanju tradicionalnog italijanskog zanata sa modernom tehnologijom.

Osnivač Sergio Terzani i generalni direktor Nikolas Terzani, proširili su svoje eksperimentisanje sa dizajnom osvetljenja stvaranjem Terzani Lab, gde novi materijali, tehnike i ideje mogu da se razvijaju i testiraju. Terzani nastavlja da koristi usluge dizajniranja renomiranih umetnika, uključujući Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lava i Dodo Arslan, koji daju svoje jedinstvene doprinose obimnim kolekcijama Terzanija.

Svojom najnovijom i proslavljenom kolekcijom, Terzani je preuzeo sledeći korak u svom evolutivnom procesu – stvaranje noviteta u industriji, sa svoje pozicije lidera, radi kreiranja inkubatora za budućnost osvetljenja, pri čemu kompanija može da se fokusira na nove ideje i nastavi da redefiniše način pravljenja luksuznog osvetljenja.

Terzani je svoje proizvode podelio u tri kategorije, odnosno 3 projekta – PRECIOUS, DESIGN i MEMORY, a svi oni obuhvataju širok spektar zidnog, plafonskog, podnog i visećeg osvetljenja.

PRECIOUS OSVETLJENJE

Sa dubokim korenima u bogatstvu znanja i iskustva Terzani zanatlija, Precious projekat zaista podiže osvetljenje na nivo umetnosti. Koristeći jedinstvenu kombinaciju skupocenih materijala, zanatsku izradu i poštovanje tradicije i vrhunske tehnologije, projekat Precious obuhvata jedinstvene i luksuzne proizvode koji definišu novi period italijanske umešnosti. Samo neki od fantastičnih modela koji pripadaju ovoj kolekciji su Atlantis, Stream, Soscik, Sea Urchin, Tresor, Etoile, ali i mnogi drugi.

DESIGN OSVETLJENJE

Uz rad sa mnogim inovativnim dizajnerima, Design projekat je kolekcija koja čuva zanatsku izradu, koja predstavlja simbol i definiciju brenda Terzani i kombinuje ga sa prednostima vrhunske tehnologije. Balans stvoren ovim procesom rezultira svežim, inovativnim i uzbudljivim dizajnom koji se obraća svim generacijama ljubitelja dizajna. Modeli iz kolekcije Design su Argent, Angel Falls, I Lucci Argentati, Mizu, Iceberg, Frame, Orten’zia, Bond, G.R.A, Magdalena, Glamour, Anastacha, Untitled, kao i moderni i futuristički Hook, Bobino, Kristal-Diam, Zig-Zag i Hugo.

ARGENT – viseći luster iz kolekcije Design

Biser projekta Design predstavlja viseći luster Argent, dizajnera Dodo Arslan, koji je kreirao ovaj svetlucavi srebrni oblak. Sastoji se od metalnih diskova koji su pažljivo oblikovani rukom Terzani majstora i grupisani u klastere. Kada se uključi, mnogobrojni diskovi, sa svojim površinama pod uglom, prelamaju blago, svetlucavo belo svetlo. Jedan Argent modul je visok 30cm/11.8”, 40cm/15.7” dugačak i 35cm/13.8” dubok. Osim toga, moduli mogu biti grupisani po želji, tako da možete kreirati osvetljenje prema svom ukusu i potrebama.

MEMORY OSVETLJENJE

Kroz vekove italijanske umešnosti i zanatstva, Terzani Memory projekat spaja skupe materijale sa izvrsnom tehnologijom izrade, kako bi stvorio jedinstvene luksuzne proizvode koji vuku korene iz plemenite zanatske tradicije obrade kovanog gvožđa, drveta i scavo stakla.

1985. godine Sergio Terzani je upoznao Jean-Francois Crochet, iskusnog pariskog dizajnera. Zajedno, podigli su kulturu zanatstva na viši nivo, predstavljajući ga iz ugla savremenog dizajna. Jean-Francois Crochet dizajnirao je većinu rasvetnih skulptura koje se nalaze u ovoj kolekciji. Nema više ukrasa i hladne tehničke podrške, već je prisutan samo dramatični i živi dizajn koji gradi jedinstven most, spojnicu između prošlosti i sadašnjosti. Modeli čiji je fantastičan dizajn vezan za ovu kolekciju su Antinea, Alaya, Phantom, Virgins, Louvre, Petit Theatre, Creole De Toi, Lola-Darling, Jeu Theme, Wabi, Liaisons Appliquees, Inri, Solune, Eclat De Lune, Mezza Luna, Rose-Tulipe i Bara Bara.

Terzani ni jednog trenutka ne prestaje da radi na svom unapređivanju i usavršavanju svojih kolekcija i dizajna. Svakog dana, njihovo osoblje, sačinjeno od talentovanih profesionalaca, traži nove načine da rad kompanije Terzani ide uzlaznom putanjom - kroz razvoj novih proizvodnih metoda, mukotrpnim ručnim oblikovanjem proizvoda u studiju, ali i radom sa klijentima radi ispunjenja njihovih potrebe na polju dizajna.

Mini Studio Magazin

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X