O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI

SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI
SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI
SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI
SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI
SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI
SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI

Biranje savršene rasvete za vaš dom, pretraživanjem široke lepeze raspoloživih izbora je zaista izazovan zadatak!

Svaki luster sa sobom donosi neponovljiv stil i sopstvenu auru. Ukoliko želite da dodate nagoveštaj magičnog šarma vašem enterijeru ili otvorenom prostoru ovog leta, idealan izbor je nova i poboljšana SWIRL kolekcija LE KLINT.

U prelepom obliku, vrtložne lopatice na nebu, ove izuzetne lampe izgledaju veoma moderno i razigrano. Nova SWIRL 2 lampa je najnoviji dodatak seriji lampi, koja vas zaslepljuje svojom kapricioznom formom, vizuelnom prozračnošću i klasičnom izradom. SWIRL nudi geometrijski i vizuelni kontrast savremenim prostorima u kojima dominiraju jednostavne, prave linije.

Dizajnirana da spreči nepotreban sjaj i nezgodnu poplavu svetlosti iz svakog mogućeg ugla, ove prelepe lampe se mogu koristiti za ambijentalno osvetljenje sa lakoćom. Spiralni paneli takođe stvoraju divnu interakciju između senke i svetlosti i predstavljaju svaki dom sa potpuno novom perspektivom. Dostupne u mnoštvu veličina, SWIRL 2 može da se koristi u različitim prostorijama, od hodnika sa visokim plafonom do malih kuhinja sa modernim osvetljenjem.

Dizajnirana od strane Aleksandra Slaatto, luster izgleda još elegantnije kada se koristi u spoljašnjem okruženju. Dolazi u beloj i boji bakra i donosi kući neku spiralnu magiju!

Moj Enterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVI DOŽIVLJAJ OSVETLJENJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X