O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

PREFINJENI GOUTTE LUSTER

PREFINJENI GOUTTE LUSTER
PREFINJENI GOUTTE LUSTER
PREFINJENI GOUTTE LUSTER
PREFINJENI GOUTTE LUSTER

Luster je jedan od centralnih ukrasa luksuzno dekorisane prostorije…

Dobro dizajnirani luster dominiraće čitavim ambijentom i rasuće eleganciju po celoj sobi. Najnovija kreacija De Majo brenda, Goutte luster, dizajniran je da upotpuni jedan enterijer, a da ga ne uguši svojim detaljima. Već smo pominjali jednu genijalnu kreaciju ovog italijanskog brenda – Levante luster sa svećama.

Goutte je mnogo više od običnog kristalnog lustera, i može biti deo porodičnog nasleđa koje će se prenositi sa generacije na generaciju. Dizajner ove predivne kreacije bio je inspirisan slikovitim i sanjivim pejzažem Pariza, tokom toplog i strastvenog leta, osveženog laganim letnjim kišama.

Ovaj luster formira kaskadu od oko 350 kristalnih kapljica u tri različite veličine. Impresivni centralni ukras u nijansi kapućina ima hromiranu metalnu strukturu. Prečnika 120 cm, Goutte luster osvetljava vaš ambijent sa 24 sijalice, koje su dekorisane prefinjenim svilenim abažurima. Vanvremenska elegancija interpretirana je neponovljivim Murano staklom, koje balansira između vintage i savremene forme.

Svaki luster Goutte ručno je napravljen, a taj proces traje pet nedelja. Njegova cena je 16.000 dolara. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: VEUVE CLIQUOT SVETLOSNA INSTALACIJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X