O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

PREDIVNI SVETLOSNI EFEKTI by Cariitti Oy

PREDIVNI SVETLOSNI EFEKTI by Cariitti Oy
PREDIVNI SVETLOSNI EFEKTI by Cariitti Oy
PREDIVNI SVETLOSNI EFEKTI by Cariitti Oy
PREDIVNI SVETLOSNI EFEKTI by Cariitti Oy

Cariitti Oy je proizvođač osvetljenja sa 40 godina dugom istorijom iza sebe.

Danas se oni fokusiraju na razvoj proizvoda na jasnim, funkcionalnim i visoko kvalitetnim konceptima. Njihov asortiman se sastoji od gotovih setova, kao i posebno prilagođenih svetlosnih sistema.

Kompanija je specijalizovana, između ostalog, za vrhunska LED svetla i optička svetla. Sade Royal je jedan od njih, pravi dragulj među lusterima.

Ovaj luster se sastoji od tri lanca različitih dužina napravljenih od Swarowski Swing kristala, sa bazom od nerđajućeg čelika. Izvor svetlosti je LED sijalica. Ova kombinacija hladnog svetla i kristala dovodi do refleksije na tavanici i mnoštva svetlucavih efekata svetla.

Kristali vise poput stalaktita iz plafona, stvarajući predstavu rafinisanog svetla. Hladnoća atmosfere je protivteža njegovim magičnim efektima. Sade Royal se prodaje kao jedan komad ili kao komplet od 18, omogućavajući neverovatna plafonske svetlosne instalacije.

Illusia je iznenađujući LED luster. Abažur, od plastificiranog aluminijuma, dolazi u tri boje: antracit, siva ili bela. Unutrašnji globus od akrila oblaže abažur. Tajna je skrivena unutar ovog unutrašnjeg globusa, a to je staklena kugla od duvanog stakla. Površina staklene lopte sa teksturom je ono što stvara divnu cvetnu refleksiju na stolu. I kao što su ove kugle jedinstvene zahvaljujući proizvodnoj tehnici, svaki odraz je takođe jedinstven.

MojEnterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: PREFINJENI GOUTTE LUSTER

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X