O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

NAHOOR I MINOTTI SARADNJA

NAHOOR I MINOTTI SARADNJA
NAHOOR I MINOTTI SARADNJA
NAHOOR I MINOTTI SARADNJA

Esencija dizajna otvara vrata beskrajnim mogućnostima prilagođavanja jednog predmeta sredini, pravom protagonisti...

Beskrajno istraživanje, oslanjanje na estetiku i tehnološki sadržaj, sinergije: to je Nahoor. Kompaniju je osnovao William Pianta koji predstavlja njegov sopstveni novi projekat „Nahoor“ nakon dugogodišnjeg iskustva koje je stekao kao dizajner osvetljenja za privatne i javne kontekste i kroz relevantne saradnje sa proizvodnim kompanijama. Beskrajno istraživanje, oslanjanje na estetiku i tehnloški sadržaj su osnove Nahoora. Dizajnerovo istraživanje fokusiralo se na materijale, uglavnom metal, na njegove karakteristike obradu i završne detalje. Materijali koji su korišćeni proslavljeni su u svojoj fizičkoj snazi, i tako postaju glavni protagonisti istorije proizvoda. Sa svojom radom, William Pianta želi da pokaže unikatnost svake lampe koju je dizajnirao, kroz čiste oblike, uklanjajući nepotrebnosti.

Neprestano istraživanje lepote izraženo je kroz harmoničnu vezu između elemenata.

“Nahoor”, aramajska reč koja znači “poreklo”, “izvor” svetlosti sa jakim evokativnim značenjem, napravljen je sa ciljem da osvetljenju da ulogu neprikosnovenosti u okruženju i radi umetnosti primanja. Kroz ova kontinualna istraživanja lepote koja generiše savršeno harmoničnu vezu među elementima i simetrije, Nahoor udiše život esencijalnim linijama koje okupiraju prostor bez invazije i potiskanja. Svaka Nahoor lampa je ručno pravljena i predstavlja najviši izraz umetnosti i italijanskog umeća. Svaki Nahoor predmet ima svoju jedinstvenu i privatnu istoriju: light šou uvek daje različit osećaj.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUMIO LAMPA U OBLIKU KNJIGE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X