O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

Louis Poulsen filozofija osvetljenja

Louis Poulsen filozofija osvetljenja
Louis Poulsen filozofija osvetljenja
Louis Poulsen filozofija osvetljenja
Louis Poulsen filozofija osvetljenja
Louis Poulsen filozofija osvetljenja
Louis Poulsen filozofija osvetljenja

Louis Poulsen osvetljenje je poznato i cenjeno širom sveta, još od davnih 1920-ih godina, zahvaljujući čuvenom dizajneru Poulu Henningsenu, koji je inicirao ono što se kasnije razvilo u njihovu filozofiju osvetljenja…

Cilj Louis Poulsen brenda je stvaranje prijatnog osvetljenja i odlične atmosfere, koje čini ljude lepim i budi osećaj da se nalaze u dobrom društvu...

Louis Poulsen osvetljenje se sastoji od tri elementa: funkcija, udobnost i ambijent. Koriste skraćenicu FCA © (function, comfort and ambience) u međunarodnom kontekstu, kada govore svetu o vrednostima koje definišu njihovo osvetljenje. Svaki od njih opisuje aspekt za koji smatraju da je od vitalnog značaja za osvetljenje, obezbeđujući osnovu za jedinstvena i prijatna rešenja osvetljenja.

Za Louis Poulsen, jedinstveno osvetljenje znači osvetljenje koje se nalazi u savršenom skladu. Rasveta prolazi kroz opsežna testiranja da bi se optimizovali komfor i ambijent. To su elementi koje Louis Poulsen blisko povezuje sa ljudskim blagostanjem u veštački osvetljenim zonama, a koji pomažu optimizaciji onoga što oni zovu “Feel Good” faktor rasvetnih tela. Svi proizvodi su testirani u odnosu na njihove funkcije, udobnosti i ambijente.

Potrošnja energije, opšte ljudsko blagostanje i Louis Poulsen vrednosti, zajedno pružaju osnovu za razvoj ovih sjajnih proizvoda.

Louis Poulsen bliska saradnja sa arhitektama je bila ključ za tržišnu poziciju tokom godina. Kombinacija arhitektonskog pristupa, Louis Poulsen filozofije osvetljenja i stručnost, doveli su do impresivnih i inovativnih rešenja svetske klase.

Bliska saradnja sa partnerima podrazumeva jedinstvenu saradnju u fazi razvoja proizvoda i tehničku podršku u vezi sa konkretnim projektima. Takva saradnja je često rezultirala u proizvodima koji su postali deo Louis Poulsen standardnog opsega zbog njihovog jedinstvenog dizajna i velike raznovrsnosti. Na taj način stvaraju se vanvremenski projekti osvetljenja koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta funkcionalnosti i dizajna.

Kao međunarodni proizvođač osvetljenja i deo Targetti Poulsen Industries lighting group, Louis Poulsen usmeren na je profesionalna i privatna tržišta osvetljenja, a proizvodi i razvija rasvetna tela i rešenja za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Louis Poulsen-ov pristup osvetljenja leži u veoma strogoj i beskompromisnoj filozofiji proizvoda zasnovanih na jednostavnosti, bez ikakvih elemenata koji ne služe svrsi osvetljenja. Ovo rezultira u proizvodima sa veoma jednostavnim i diskretnim dizajnom, koji su idealni za sve tipove arhitekture i za sve moguće stilove.

Louis Poulsen-ov dizajn je cenjen zbog jedinstvenog kvaliteta i trajne lepote, sa konačnim rezultatom da prostori koje oni oplemene, ostaju savremeni dugi niz godina.

Ovlašćeni distributer za Louis Poulsen rasvetu u Srbiji je Angels Studio, u Strahinjića Bana 21.

Kontakt telefon: 011/2910110, 064/1281498

MojEnterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: KREATIVNA LAMPA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X