O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

LAMPE OD PRIRODNE SVILE

LAMPE OD PRIRODNE SVILE
LAMPE OD PRIRODNE SVILE
LAMPE OD PRIRODNE SVILE
LAMPE OD PRIRODNE SVILE
LAMPE OD PRIRODNE SVILE
LAMPE OD PRIRODNE SVILE

U svetu moderne rasvete Aqua Creations, studio sa sedištem u Tel Avivu, Izraelu, predstavlja divan spoj kvaliteta, estetike i zidne umetnosti...

Simon Says je predstavio najnoviji dodatak kolekcije Mino i pokazuje novu perspektivu i stav prema unutrašnjem osvetljenju.

Aqua Creations počeo je dizajn u ateljeu davne 1994. godine. U početku je to bio "rad od kuće". Danas oni su se razvili i porasli u kompaniju čiji se studio za projektovanje, razvoj i proizvodnju prostire na 5000 kvadratnih metara.

Moderna rasveta Aqua Creations je izrađena ručno i svaki komad je pojedinačno izrađen korišćenjem najnovije tehnologije svetlosti. Koekcija lampi zaista ne poseduje ništa uobičajeno i normalno u dizajnu. Na prvi pogled može se reći da su one nešto drugačije. Instalacija nudi jake ili meke nijanse i ostavlja dovoljno prostora za individualnu imaginaciju i inspiraciju za stvaranje originalnih dizajna.

Kolekcija savremenih svetiljki je dizajniran od strane Aqua Creations i sve lampe su napravljene od visokokvalitetne prirodne svile sa mahagonijem i detaljima od hrasta, ili od hrastovog drveta sa mahagoni detaljima. Dizajn omogućava lampama uklapanje u unutrašnjosti svakog savremenog doma. Moderne svetiljke su takođe savršen dodatak kancelarijama, hodnicima, javnim površinama, hotelima, barovima ili kafićima.

Raznovrsnost boja i veličina omogućava razne kombinacije i kompozicije osvetljenja. Svaki komad ove rasvete je pažljivo planiran da daje istu količinu svetlosti uprkos svojoj veličini. Bilo da ih koristite kao pojedinačne elemente ili u grupi, jedna stvar je sigurna - imaćete jedinstveni Wall Art akcenat u vašem dizajnu enterijera.

Moj Enterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SIMPATIČNI SWIRL LUSTERI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X