O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

INFINITI LUSTER

INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER
INFINITI LUSTER

Luksuzni život daje vam obećanje da će se važni momenti u vašem životu sigurno dogoditi…

To je jedan od načina na koji možete posmatrati zadovoljstvo i razumeti da koncept lepote ima mnogo strana, zavisno od toga iz koje se perspektive posmatra. Lepota skulpture može biti integrisana u jedan predmet osvetljenja koji izgleda kao da je dizajniran za prostranu trpezariju. U bilo kom scenariju, ovaj savremeni luster će svakako postati tačka fokusa u bilo kojoj prostoriji.

Poznata kao Infinity chandelier, ova neverovatna kolekcija od 30-35 komada ručno duvanih skulpturnih staklenih orbita unutar dvostrane uramljene strukture sa ogledalima sa crnim čelikom, automatski mami vašu pažnju. Kreativnim um John Pomp Studija je kreirao ovaj predmet osvetljenja. Odgajao ga je stolar, a školovan je u veničanskoj školi umetnosti staklarstva, John Pomp postao je poznat u Njujorku zbog svojih predivno kreiranih skulptura od stakla koje služe za osvetljenje. Ovaj luster, kao inspiracija po pitanju oblika i materijala, tako je lična interpretacija dugotrajnog iskustva.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: OSVETLJENJE INSPIRISANO VENECIJOM

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X