O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Osvetljenje

DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja

DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja
DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja
DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja
DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja
DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja
DEMI COUTURE - Tresor linija osvetljenja

Ya Interiors novi je butik dizajnerske prakse u Mejferu, koju vodi Yasmin Ahmed i renomirani modni dizajner Aseef Vaza…

Zajedno, oni su kreirali demi couture Tresor kolekciju osvetljenja. Predstavljajući mešavinu klasičnih i savremenih elemenata, Tresor luster predstavlja 16 visećih lampi sa staklenim diskovima, koje je napravila mala umetnička radnja u Muranu. Stakleni diskovi mogu biti koje god boje da poželite. Svečani svileni abažuri koji su deo ovog lustera urađeni su u lokalnom ateljeu u blizini Padove.

Isijavajući besprekornom veštinom dizajnera, ovaj besprekorno napravljeni čelični ram sa predivnim proporcijama čini elegantnu bazu lustera i galvanizovan je, sa završnim detaljima u nijansama rose zlato, zlato ili platina. Nakon toga, naneto je sedam slojeva laka, a i u tom delu imate izbor bilo koje boje. Svaki dizajn može biti prilagođen željama kupca, od strane italijanskih stručnjaka. Oko 120 sati potrebno je za proizvodnju bilo kog komada, dok samo sklapanje lustera iziskuje saradnju pet osoba.

Dizajneri Ahmed i Vaza savršeno su kombinovali svoju umetničku sinergiju za dizajniranje ovog prefinjenog komada, a inspirsaciju su dobili iz svojih početnih koraka, kada su radili dizajne za razne modne kuće. Na umu su imali kreiranje prefinjenog predmeta, koji će zadovoljiti sve ukuse.

Sa uticajem Lanvin brenda i Art Deco perioda, koji su vidljivi u Vazinim, ultra luksuznim dizajnima tašni, za cilj su imali inkorporiranje visoke mode koja predstavlja savršeno originalni dizajn. Ovaj dizajnerski duo sada radi na novim kreacijama koje će dodati svojoj kolekciji, koja će biti predstavljena in a modnim pistama. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LAMPE OD PRIRODNE SVILE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X