O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI
PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI
PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI
PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI
PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI
PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

Ako bi se muškarci oblačili samo da im bude udobno, njihovi ormari bi bez sumnje bili bez klasičnih pantalona sa faltama...

Ali, pošto je ovih dana izgled jako bitan i elegantni, uglađeni izgled vredan je hiljadu reči ako ništa drugo, dosta se razmišljalo o tome da li su pantalone sa crtom ili faltama zaista opet u modi ili neuspešno vraćanje u prošlost.

Dok je teško da se u njima ne izgleda neuredno ili kao da pripadate drugoj eri, klasične pantalone sa crtom mogu ipak biti vredne pokušaja.  Od tradicionalnih do modernih, od klasičnih do vintage estetike, pantalone sa crtom za ovu sezonu predviđene su sa dosta prostora za interpretaciju i maštovitost vezanu za uklapanje sa drugim odevnim predmetima. Ako su neki od stilova i krojeva lakši za uklapanje, modne revije su pokazale dosta ekstremnih primera takođe, neke koji nisu baš pogodni i lepi za nošenje. Osim ako sebe ne vidite kao čoveka koji prati modu i stvara nove modne trendove, koji je spreman za izazove.

Ako želite da dodate novi trend vašim poslovnim odelima, par klasičnih pantalona sa crtom mogu biti baš ono što vam je potrebno. Budite pažljivi da ne pređete granicu previše visokim strukom ili širokim krojenjem. Idite za čistom, tankom siluetom i fokusirajte se na neutralne boje i klasične materijale. Balansirajte pantalone sa klasičnim kaputima, laganim ili svilenim bomber jaknama i nemojte odustajati od kravata. Kao ultimativni aksesoari, dobro će vam doći velike torbe i par luksuznih naočara za sunce.

 

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: HERMES MAJICA OD 91.500USD

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X