O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

PAL ZILERI – Kolekcija proleće/leto 2012

PAL ZILERI – Kolekcija proleće/leto 2012
PAL ZILERI – Kolekcija proleće/leto 2012
PAL ZILERI – Kolekcija proleće/leto 2012
PAL ZILERI – Kolekcija proleće/leto 2012
PAL ZILERI – Kolekcija proleće/leto 2012
PAL ZILERI – Kolekcija proleće/leto 2012

Kolekcija je inspirisana sportskom elegancijom Alena Delona u kolekciji Pal Zileri proleće/leto 2011...

Dominiraju elegantni kontrasti srednje sive sa detaljima boje ciklame (fuksija) i svetlo sive sa protkanim nijansama lavanda plave. Letnji tonovi izraženi su kroz svetlo plavu i mornarsko plavu sa nagoveštajima jarko žute, kao i denim plavu sa mlečno belom. Sportski uticaj prenesen je kroz kombinacije svetlo sive - prosvetljene oranž nitima, te braon sa nijansama purpurne.

Silueta svakog pojedinačnog komada nastavlja trend zimske kolekcije, sa dužim sakoima, užim reverima, mekanim ramenima i linijom koja prati telo odozgo i niz kroj pantalona. Povratak prsluka zauzima značajnu dopunu stila letnje kolekcije. Klasični odevni elementi kolekcije Pal Zileri za proleće/leto 2012 - odela i sakoi - podrazumevaju ekskluzivne vunene štofove finoće 130’s i 150’s najpoznatijih tkačnica Bijele, mešavine vune i svile, lana ili mohera kao i ultra lagani vuneni poplin.

Neformalni deo Concept kolekcije upotpunjen je najfinijim lanenim tkaninama, kao i mešavinama lana i pamuka, i lana i jelenske kože kod sportskih jakni. Potraga za dodirom šezdesetih ogleda se najviše u prirodnim materijalima tretiranim tako da odaju utisak da s vremenom postaju sve lepši. Blejzeri su od mešavine vune, lana i svile, nepostavljeni ili polupostavljeni najfinijom štampanom postavom, jednoredni sa dva dugmeta ili dvoredni. Osim klasičnih pruga kolekcija je osvežena retro dezenima šezdesetih, mikrotkanima i sitnijim karo motivom.

Sofisticirani urbani “mod” retro-imidž šezdesetih izražen je koloritno kroz crnu prosvetljenu detaljima bež i tamno braon sivom i belom sa efektima električno plave te plavom i belom sa detaljima crvene i električno plave. Bež i tamno braon kreiraju utisak svetla u odnosu na crnu koja je osnovna boja kolekcije.

Dužina sakoa je nesto više izražena, sa uskim reverima i uz pantalone sa nižim strukom i veoma uskim završnim obimom. Formalniji deo kolekcije vraća dvoredna ukrojena odela. Nepostavljeni mekintoš mantil od dvobojnih tkanina praćen je odgovarajućim akcesoarom – majicama od krep pamuka, izvrnutih šavova. Sakoi se pojavljuju u verzijama sa našivenim džepovima i aplikacijama na rukavima, a jakne - sa dodacima jelenske kože – ili od napa kože u jarkim bojama. Pamučne majice ispranog izgleda i pantalone sa 5 džepova, košulje od mešavina boja i materijala sa detaljima štampe, dugmadi, štepova i karoa – pružaju širinu interpretacije retro-urbanog stila šezdesetih Lab kolekcije.

Video sa modelima ove sjajne kolekcije, možete pogledati ovde...

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ZEGNA – Moderan koncept

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X