O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013

PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2012-2013

Raznovrsnost materijala, transformacija, boja… predstavlja srž inspiracije ovosezonske kolekcije Lab.

Aktuelna je široka sloboda modnog izraza, raznovrsna kombinacija boja – uz poseban naglasak na impulsivne - svetloplavu, oker i tamno narandžastu. Upravo ovo je osnova novog “swap” (razmenljivost/transformacija) koncepta – tkanine i boje koje se transformišu na način da se uklapaju u svaku situaciju i raspoloženje. Duh kolekcije Lab jesen-zima 2012-2013 prožimaju tri teme:

Prljavo crna: dominantna je nijansirana crna boja, u kombinaciji sa različitim ali i uvek elegantnim stilovima. Golubije siva boja u trkotaži i snežno bele košulje osvežavaju paletu boja ove teme

Zaposleni muškarci: imidž modernog metropolite naglašen je bojama kao što su plava i antracit, u kombinaciji sa žutom, narandžastom i svetlo plavom. Ova inovacija se najbolje oslikava na odeći sa formalnim bojama, koja se ,,transformiše" primenom postave u boji na sakoe.

Odela dobijaju aspekt šire nosivosti uz kožne rukave ili sa kožne našivene aplikacije, uz pažljiv izbor tkanina koje jasno prate siluetu muškog tela. Sakoi i kaputi su postavljeni lagano a toplo, dok je jakna sašivena od brušenih melanž-sivih materijala

Razmenjivost/transformacija (“swap”) je glavna osobina sportske odeće - uz različite tkanine od kojih su sačinjene lagane jakne sa dva lica sa laganom postavom. Tkanine od ovčije kože se mogu naći u nekoliko modela, od mornarskog kaputa do kratke pilotske jakne – obojene prirodnim i veštačkim bojama.

Teksas potvrđuje svoju istorijsku nadmoćnost “kurabo” tkanine i kreira se uz jedinstvene procese i prilagođavanja; brušenje je izbačeno i koristi se izbeljivanje da bi se dobile nijanse sive i crne.

Moderniji krojevi sada daju dodatni volumen u nogavici, a samim tim i novi i uglađen imidž koji se uklapa uz ostatak kolekcije. Isti krojevi se takođe primenjuju na klasične pantalone, uz nove materijale kao što su izbeljeni flanel - tretiran solju ili sprejem - sa ručno izrađenim efektima koji čine tkaninu posebnom.

Moderna trikotaža sadrži dva lica, uz farban kašmir/svilu, sa površinama sačinjenim od farbane melanž vune i vuna/alpaka uz originalne intarzija šare. Košulje su uske, sadrže streč materijale ili kvalitetni žakar - uz raznovrsne printove i modele sa improvizovanim uvećanjima radi dobijanja neobičnih oblika na ovoj tkanini.

Kolekciju dopunjuje aksesoar - poput providnih ešarpi sa velikom mustrom, prisutnim i na kravatama. Materijali i šare u boji daju posebni akcenat kaiševima, dok su patike u boji sačinjene od različitih tehnoloških i prirodnih materijala.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MASSIMO DUTTI – Jesen/zima 2012-2013

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X