O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2011-2012

PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2011-2012
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2011-2012
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2011-2012
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2011-2012
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2011-2012
PAL ZILERI - Kolekcija jesen/zima 2011-2012

Kolekcija crpi svoji inspiraciju iz eksperimentisanja sa dizajnom i kreativnim duhom legendarnog Čikaga tridesetih godina prošlog veka...

Uz prateći efekat filmova i knjiženosti tog doba. Ova kolekcija nas vodi kroz proces istraživanja materijala tog vremena koji reprodukuje eleganciju zastupljenu u istorijskim modnim arhivama tih vremena - uz moderne dodatke i razne tematske izraze. Kolekcijom dominiraju sledeće teme:

GREEN MILL - Neobavezno i sofisticirano, u duhu legendarnog istoimenog džez kluba. Nijanse su od melanž sive preko antracit do crne, sa kontrasnim rezovima u kamel i burgundac nijansi. Krojački svet klasičnih tkanina, kaputa sa duplim kopčanjem i tankim prugama koje podsećaju na Al Kapona – inače redovnog gosta Green Mill-a.

RIVER WALK - Ovo je naziv šetališta koje se nalazi duž reke Čikago, kutka prirode u srcu „vetrovitog grada“. River Walk simbolizuje inspiraciju za tkanine dizajnirane za aktivnosti na otvorenom, kao i za svakodnevnuo neobavezno nošenje. Koriste se hrapavi i postavljeni materijali od melanž vune kao i tkanine sa kariranim postavama koje se mogu skinuti. Dominiraju prirodne jesenje boje, od braon ka vojno tamno zelenoj, sa prošaranom nežno melanž tamno sivom i svetlim tkanim pamukom sa uklapajućim mustrama.

BLUE CHICAGO - kolevka nove vrste muzike koja je dala glas melanholiji, grad zarobljen imeđu prošlosti i sadašnjosti, kao zimski zalazak sunca; grad koji je uvek spreman da se razbudi i uživa u noći... Ovakva atmosfera grada je inspirisala sofisticirane i romantične teme koje daju kolekciji dašak retro elegancije restilizovane u modernom duhu.

LAKE PLACID - linija koja odaje počast Olimpijskim igrama tog vremena sa naglašenim određenim izgledom: restilizovani materijali od tehnološki tretiranih tkanina sa unutrašnjim membranama ili postavama. Boje su jasne i svetle – plava, braon i siva - uz belu nijanse slonove kosti ili boju kože. Tema se pogadja sa modelima od trikotaže koji imaju velike rebraste linije u kombinaciji sa vuneno postavljenim patikama i polo majicama sa ubačenim zakrpama.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BRIONI - James Bond stil

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X