O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

iPad aplikacija za formalno oblačenje

iPad aplikacija za formalno oblačenje
iPad aplikacija za formalno oblačenje
iPad aplikacija za formalno oblačenje
iPad aplikacija za formalno oblačenje
iPad aplikacija za formalno oblačenje
iPad aplikacija za formalno oblačenje

Svečano odelo... kravata... cipele... najčešće predstavlja pravi problem mnogim muškarcima....

Oblačenje za gala večeri, crno odelo i kravata, je događaj često praćen sa anksioznošću za mnoge muškarce, koji smatraju da je staromodni smoking izgled ograničavajući.U odgovoru na ovu dilemu, onlajn trgovac muške mode, gospodin Porter je napravio sveobuhvatnu iPad aplikaciju posvećenu umetnosti formalnog izgleda.

Prvo izdanje postavljeno je prošlog meseca za vreme praznika, i pruža brojne mogućnosti oblačenja i savete da pomogne muškarcima svih uzrasta da nađu udoban i individualni stil formalnog oblačenja. Ona se sastoji od četiri poglavlja o modi i etikaciji. Postavljeni su i intervjui o muškom oblačenju insajdera, uključujući Simon Cundi, generalnog direktora "Savile Row tailors Henry Poole & Co." - koji govori o tome kako da nosi smoking. Interaktivni programi omogućavaju korisnicima da nauče da naviju sat marke "Junghans Max Bill", ili, na primer, da nauče kako da vežu kravatu.

Korisnici mogu da kupe proizvode direktno kroz aplikaciju, uključujući i večernja odela iz linije dizajnera i ograničenu seriju ponoćno-plavog smoking ansambla "Brioni". Eksluzivno od gospodina Portera, koji predlaže sako sa jednim dugmetom i špic reverima, svetlo-plava večernja košulja, i svilena leptir mašna.

Pored modne smernice i šopinga, aplikacija omogućava elemente zabave sa pogledom "iza scene" na planiranje nekih od najpoznatijih epskih događaja u svetu, uključujući i "Prust Ball Baron Gui de Rothschild" u Francuskoj u 1971. i "Truman Capote’s Black and White Ball" u Njujorku 1966. godine. Možete pronaći instrukcije za pravljenje koktela i da naučite da plešete.

S.I.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: KRISVANASSCHE - Proleće/leto 2013

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X