O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

CANALI ODELA ŠIVENA PO MERI

CANALI ODELA ŠIVENA PO MERI
CANALI ODELA ŠIVENA PO MERI

Canali servis “šivenje po meri” omogućava vam da ponesete jedinstven proizvod.

Kaputi, sakoi, jakne, pantalone  i košulje reflektuju stil života koji je zasnovan na potrazi za apsolutnom jedinstvenošću. Ove emocije dobijaju svoju materijalizaciju kroz 500 različitih tkanina, koje se menjaju po sezonama ali i onih koje su stalno u kolekciji, mnoge dizajnirane ekskluzivno za Canali. Od ultra-lakih materijala (težine ispod 180 g/m) i tzv. “Millionaire Cashmeres”, pa do onih od najfinijih vlakana, u pravom smislu te reči, uključujući svilu i vikunju, svi su proizvedeni u vodećim predionicama vune u čuvenoj italijanskoj Biella regiji.

Sposobnost da saslušaju, da se prilagode ukusima i vrednostima klijenata, i da znaju da posavetuju, na diskretan način, čini Canali butike privlačnim utočištem za one koji razumeju rituale uzimanja mera i izrade krojeva za vrhunsku odeću.

Umetnost krojenja i šivenja je poverena stručnim rukama krojača čiji rad pretvara materiju u san u roku od nekoliko nedelja: personalizovani odevni predmet sa etiketom koja nosi ime klijenta.

Ovo putovanje protkano kulturom i istorijom, stilom i ukusom, u potrazi za savršenstvom, uz kvalitet i pouzdanost, svi zajedno učestvuju u stvaranju Canali odevnog predmeta šivenog po meri, koji svedoči o autentičnoj Made in Italy eleganciji.

Svima koji su zainteresovani za premijum kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je servis Made to Measure, što znači da kupci mogu da naruče specijalno krojena i šivena odela i košulje po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala. Sledeći CANALI Made to Measure servis održaće se 8. i 9. oktobra u MOVEM Fashion Multibrand Store u SAVA CENTRU. Sve raspoložive informacije i mogućnosti zakazivanja ličnog termina možete obaviti na licu mesta: MOVEM Fashion Multibrand Store – SAVA CENTAR – Milentija Popovića 9 ili na telefone 011 3111 893 i 060 8121 062.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X