O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

CANALI - Made to measure event

Zakažite vaš lični termin kod Canali stručnjaka iz Italije...

 

Svim klijentima koji su zainteresovani za premium kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je i servis "Made to Measure", što znači da kupci mogu da naruče specijalno krojena i šivena odela i košulje po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala.

Svake sezone klijentima je na raspolaganju preko 300 različitih materijala, a prilikom samog MTM servisa, italijanski ekspert predlaže i nekoliko dodatnih najfinijih tkanina vrhunskog kvaliteta kao što su 220’s i 230’s. Jedinstvenost odela je obezbeđena ručnom izradom, pažljivo biranim i dorađenim detaljima poput revera, postave i džepova, kao i personalizovanom unutrašnjom ušivenom etiketom sa imenom klijenta.

CANALI „Made to Measure“ servis održaće se 12. i 13. marta u MOVEM Fashion Store u Sava Centru. Sve raspoložive informacije i mogućnosti zakazivanja ličnog termina, možete obaviti na licu mesta: MOVEM Fashion Store – SAVA CENTAR – Milentija Popovića 9 ili na telefone 011 3111 893 i 060 8121 062.

 

www.movem.rs

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: PAL ZILERI - Proleće/leto 2013

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X