O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013
BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

Predstavljamo vam Bogner mušku kolekciju za predstojeću sezonu proleće/leto...

Kolekciju čine izuzetno kvalitetni materijali, bogati i inovativni detalji. Preovladava elegantni sportski stil. Pogledajte neke od modela u našoj galeriji.

O BRENDU

Bogner je skraćenica za sport funkcionalnih preformansi bez gubljenja izgleda eksluzivne mode. Kolekcija nudi sportski luksuz sa zadovoljstvom svetle visoke energije boja. Slojeviti izgled, a u stvari lakoća, su ključne reči za kombinaciju koje oko uhvati, kombinacija koja je i za sport a i za modernu ulicu. Ovo je zasnovano na najvišljem mogućem učinku u proizvodnji tkanine i njenoj složenosti izrade. Prijanjanje i ergonomija seče karakteristiku izgleda, sve ovo je spojeno da ulepša kaleidoskop mode u Bognerovom slučaju. Rezultat je individualna moda koja demonstrira kreativnost i praktičnu raznovrsnost sportske kolekcije Bogner.

Bogner ne iznajmljuje zatvorene prostore da bi prikazao kolekciju, to je i suviše jednostavno, a i totalno pogrešno. Bogner predstavlja svoju kolekciju tamo gde i pripada: na snegu. Bogner je uveren da je najbolje održati modnu reviju na 3000m nadmorske visine St. Moritz-a jer moda je emocijalna stvar i tako je i treba posmatrati.

 

Miloš MASTILOVIĆ

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: CANALI - Made to measure event

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X