O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

AMBASADOR TAG HEUERA POSTAJE PRVAK

AMBASADOR TAG HEUERA POSTAJE PRVAK
AMBASADOR TAG HEUERA POSTAJE PRVAK
AMBASADOR TAG HEUERA POSTAJE PRVAK
AMBASADOR TAG HEUERA POSTAJE PRVAK
AMBASADOR TAG HEUERA POSTAJE PRVAK

Zahvaljujući svom rezultatu na Francuskom Reliju šestog oktobra, francuski vozač Sebastien Ogier sada je postao FIA Svetski Reli Šampion, prvi put u karijeri…

Savršena sezona

Šest pobeda, dva druga mesta i devet plasiranja koje je osvojio za sada: Sebastien je realizovao skoro pa savršenu sezonu 2013 sa svojim suvozačem Julienom Ingrassiom, na  Volkswagen Polo Svetskom Prventstvu. Dobio je titulu prvaka iako ima još tri relija na koijma će se takmičiti.

U svojoj petoj sezoni Svetskog Reli Prvesntva, prvoj sa Volkswagenom, francuski reli vozač pokazao je impresivnu dominaciju, koja mu daje priliku da dostigne svoj cilj: titulu svetskog šampiona.

Plodno partnersto sa TAG Heuer brendom

Ambasador TAG Heuera za njihove linije naočara i satova već tri godine, Sebastien Ogier nosi u toku cele godine TAG Heuer proizvode na svojoj ruci (TAG Heuer Carrera Calibre 1887 chronograph) i na svom nosu (TAG Heuer LRS Naočare). U toku ovih prvih godina partnerstva, Sebastien Ogier imao je ulogu u razvijanju nekih tehničkih naočara koje se mogu nositi u određenim vremenskim uslovima u toku Svetskog Reli Šampionata (narandžaste naočare za “bele dane” ili Night Vision naočare za vožnju po mraku).

U toku 2013.godine, pored njegove neverovatno uspešne sezone u sklopu Svetskog Reli Šampionata, on je takođe učestvovao u Porsche Supercup Monaco trci. Za tu priliku, on je vozio u potpunosti TAG Heuer brendiran automobil, kako bi pomogao obeležavanju 50 godina TAG Heuer Carrera hronografa.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVO LICE LOUIS VUITTON KAMPANJE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X