O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

On

ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA

ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA
ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA
ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA
ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA
ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA
ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA
ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA
ALEXANDER MCQUEEN MUŠKA LINIJA

Alexander McQueen napravio je neverovatni debi u Londonu sa svojom luksuznom muškom kolekcijom...

Kao i obično, kada se govori o kolekcijama Alexandera McQueena, jesenja prezentacija kolekcije za muškarce tera nas da dobro razmislimo o pravim rečima kojima bi smo je opisali. Drugačije rečeno, inovativna i možda čak kicoška, poslednja kolikcija Sare Burton prikazuje izgled iz ere pedesetih godina, nešto poput Dona Drapera iz serije Mad Man, sa Alexander McQueen preokretom naravno. Bez obzira na to kako ćete je nazvati, jedna stvar je sigurna, Burtonova je ušla sa praskom za svoj debi na londonskoj sceni muške mode.

Uzimajući inspiraciju iz poznatih šoping destinacija za muškarce Londona, Savile Row, Burtonova je kreirala izglede koji su rađeni po uzoru na tradicionalno britansko nasleđe – naravno, sve to sa primesama McQueena. Zgodna odela u tradicionalnoj muškoj paleti boja od teget, crne i ugljene su krojena u T obliku, kompletirana su sa klasičnim reverima, malo kraćim pantalonama i samo daškom skrivene military inspiracije. Ali onda, neki iznenađujući elementi se sada prvi put pojavljuju: tamno crvena boja, šareni patchwork, i šablon kaleidoskopa krase površine inače klasičnih silueta. Čak i tradicionalne tanke linije dobijaju svoj mejkover sa rekonstrisanim komadima koji rezultiraju u takozvanom fracture efektu.

Naravno, to ne bi bila McQueen kolekcija bez neobično stilizovanih modela. Plastične maske na licima, besprekorne frizure i slojevi šminke rezultiraju teatralnim izgledom koji se može porediti samo sa Kenom. Ipak, slobodno se može reći da je prezentacija Sare Burton ostavila trajni utisak na sve prisutne.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: PANTALONE SA FALTAMA OPET U MODI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X