O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

UDOBAN ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

UDOBAN ITALIJANSKI NAMEŠTAJ
UDOBAN ITALIJANSKI NAMEŠTAJ
UDOBAN ITALIJANSKI NAMEŠTAJ
UDOBAN ITALIJANSKI NAMEŠTAJ
UDOBAN ITALIJANSKI NAMEŠTAJ
UDOBAN ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Nameštaj za ekskluzivni i dizajn stil, od stambenog prostora do spavaće sobe, proizvodi za idealan dom koji odražava dobar ukus i najglamuroznije trendove u svakoj sobi...

Nova filozofija, koja se fokusira na čula kao polazište za savršen dizajn. Jedinstveni detalji, modni elementi, impresivni materijali. My Home Collection otelotvoruje jedinstveni način života, sa materijalima, formama i bojama koje zajedno stvaraju vanvremensku i savremenu eleganciju koja se, što je najvažnije, proizvodi u Italiji.

"Mi verujemo da naši proizvodi moraju da ispričaju priču: našu priču. Priču o zanatstvu, ljubavi prema detaljima i rešenjima koja mogu da se prilagode tehnološkim dostignućima u oblasti proizvodnje. Mi nikada nećemo prestati da tražimo savršenstvo, jer težimo da u potpunosti zadovoljimo očekivanja naših kupaca."

Dinamična kompanija u mogućnosti je da ponudi rešenja za opremanje celog doma: dnevni boravak sadrži modularne sofe, fotelje, stolice i stolove sa beskonačnim kombinacijama boja; spavaća soba sadrži sofisticirane i jednostavne elemente.

Lepota My Home Collection proizvoda nije jedini razlog zbog koga se kupci odlučuju za njih, ali je jedan od mnogih. Kupovina komada My Home Collection podrazumeva kupovinu komada italijanske istorije, izrađenih od strane mnogih ruku i mnogih ljudi koji su jednostavno strastveni o tome što rade.

MojEnterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUKSUZNE KOŽNE SOFE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X