O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA

TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA

Tema Tribu nameštaja za novu sezonu 2013 inspirisana je prirodom u novoj aluminijumskoj Branch kolekciji...

Španski trio Lievore Altherr Molina, između ostalih stavi koje su poznate po njihovom dizajnu za italijanski dizajnerski brend Arper, kreirali su nacrte za novu TRIBU Branch kolekciju. Dizajneri su inspraciju dobili od grana drveća i njihove fluidnosti. Nova vizuelna slika kreirana je uz upotrebu minimalnog broja delova, jedva vidljivih spojeva i izdrživih materijala.

Ovaj jednostavni dizajn baštenskog nameštaja u potpunosti se sjedinjuje sa prirodom. Dizajner Manel Molina kaže: „ Branch kolekcija ojačava emocionalnu povezanost sa prirodom. Stvara osećaj poštovanja i fascinacije prirodnim okruženjem, kao mestom uživanja, koje je blizu i koje nije komplikovano.“

Iza laganog, opuštenog izgleda leži prefinjeni dizajn i dobro promišljen izbor materijala. Aluminijumski ram kombinovan je sa sedištem i naslonom napravljenim od polipropilena, na način koji podseća na umetnički tkane površine. Oba materijala su laka za održavanje i otporni su na vremenske uslove.

Ram je proizveden u Belgiji, naslon i struktura sedišta u Španiji. Tribu ovim potvrđuje svoju posvećenost visokom kvalitetu, čak i u periodima ekonomske krize.

Kolekcija uključuje stolice i fotelju, širok opseg stolova – od malih okruglih do pravougaonih sa veličinom do tri metra. Možete ukrasiti vašu terasu ili baštu Branch kolekcijom u beloj boji ili odaberite jednu od dve zemljane nijanse koje takođe mogu biti predivno kombinovane. 

O BRENDU

“Dizajn i prodaja inovativnog, visoko kvalitetnog baštenskog nameštaja, sa čistim, pouzdanim, vanvremenskim dizajnom, koji nudi prednosti koje su uspostavljene odavno i pomaže vam da zaboravite na stres vašeg radnog dana”. To je misija Tribu kompanije.

Tribu predstavlja:

… snažni, uniformisani identitet: diskretni luksuz

… strast orena savremenom, diskretnom, vanvremenskom dizajnu

… materijale visokog kvaliteta i izdrživosti

… neverovatno fini finiš detalja

… ergonomsku udobnost sedenja

… inovaciju u upotrebi materijala

… porodični posao gde su poštovanje i etika više od običnih reči

Tribu je jedan od pionirskih brendova koji su, u ranim devetesetim, videli terasu i baštu kao ekstenziju kuće i koji su se upustili u dizajniranje nameštaja kako bi ti prostori postali funkcionalni. Tribu je od tada porastao i postao internacionalno poznati brend koji ima distributere u 54 zemlje širom sveta.

Diskretan luksuz i tehnička perfekcija su zaštitni znak ovog brenda. Samo izdrživi materijali visokog kvaliteta dolaze u obzir. Proizvodnju obavljaju specijalisti u Belgiji ili drugim zapadno evropskim zemljama. Za delove od tikovine i oni koji su tkani, Tribu koristi svoju proizvodnju u Aziji. Ovaj nameštaj za bašte i terase može izdržati sve svetske klime i zahvaljujući njihovom savršenom finišu i prefinjenim detaljima, pogodan je za upotrebu i unutar vašeg doma.    

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUKSUZNI FORD NAMEŠTAJ

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X