O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

SOLID KOLEKCIJA NAMEŠTAJA - Vondom

SOLID KOLEKCIJA NAMEŠTAJA - Vondom
SOLID KOLEKCIJA NAMEŠTAJA - Vondom
SOLID KOLEKCIJA NAMEŠTAJA - Vondom
SOLID KOLEKCIJA NAMEŠTAJA - Vondom

Vondom je mladi, inovativni i dinamični brend, koji se nalazi na jednoj od vodećih pozicija u svetu dizajna, proizvodnje i kreiranja avangardnog nameštaja...

Dizajn je strast ovog interesantnog brenda. Oni sarađuju sa mnogim poznatim dizajnerima, kao što su Stefano Giovannoni, Ludovica + Roberto Palomba, Karim Rashid i drugi. Svi njihovi dizajni proizvedeni su u Valensiji, a svojim klijentima, ovaj brend daje mogućnost prilagođavanja dizajna, odnosno kreiranja jedinstvenog i ekskluzivnog ambijenta.

Kao jedan od veoma uticajnih brendova, Vondom učestvuje na brojnim bitnim događajima kao što su sajam nameštaja u Milanu, Maison & Objet u Parizu, Habitat Valencia i drugi. Vondom svoj nameštaj kreira sa izraženom posvećenošću detaljima, prirodnoj lepoti, jedinstvenoj ličnosti i karakteru, od veoma kvalitetnih materijala, koji se na izuzetno jednostavan način uklapaju u skoro svaki vid enterijera, dajući mu dodir glamura.

SOLID je najnovija kolekcija koju je ovaj brend predstavio na sajmu nameštaja u Milanu. Kolekciju je dizajnirao Stefano Giovannoni, a ona predstavlja grupu predmeta koja je veoma lagana, dok je u isto vreme veoma stabilna. Ovaj nameštaj svoju stabilnost duguje jedinstvenim geometrijskim i dobro definisanim oblicima, koji deluju kao da su isklesani od kamena.

Ova kolekcija sastoji se od sofe, fotelje, stolice, stolice sa naslonima za ruke, stola i stočića. Veoma je funkcionalna i u isto vreme inovativna, te je iz tog razloga savršena za moderni enterijer. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MOLTENI&C & SALVATORE FERRAGAMO

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X