O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM

SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM
SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM

Mladi, inovativni, dinamični, jednom rečju VONDOM…

Vondom je vodeća kompanija za projektovanje, proizvodnju i komercijalizaciju avangardnog unutrašnjeg i spoljnog nameštaja, žardinjera, osvetljenja i tepiha za eksterijer.

Dizajn je njihova strast, i zbog ove strasti su u mogućnosti da sarađuju sa velikim svetskim dizajnerima kao što su Stefano Giovannoni, Ludovica  i Roberto Palomba , Javier Mariscal, Karim Rashid, A-cero, Ramón Esteve i drugi.

Njihov specifičan dizajn omogućava da ponude kupcima jedinstven i ekskluzivan ambijent, koji karakteriše čist mediteranski stil, kako za svoje domove, tako i za druge vrste prostora.

Oni samostalno proizvode sav svoj nameštaj i izvoze ga širom sveta, direktno iz Valensije. U svojim procesima koriste se naprednom tehnologijom i ekološkim sirovinama, kako bi zadovoljili zahtevne potrebe kupaca.

VONDOM učestvuje na veoma važnim međunarodnim sajmovima, kao što su: Salone Internazionale del Mobile Milano, Maison & Objet Paris, Hospitality Design Las Vegas, Furniture China Shanghai i Habitat Valencia... Kompanija se takođe može videti i u popularnim "online" i "off-line" magazinima, kao i na raznim blogovima .

Menadžment kompanije VONDOM snažno ulaže u ljudske i materijalne resurse radi proširivanja i poboljšanja kolekcija i procesa, sa ciljem pružanja klijentima najbolje: svoju ljubav prema dizajnu.

VONDOM je stvoren sa  idejom vođenja brige o stvaranju novog načina razumevanja sveta dekoracije nameštaja, enterijera i eksterijera.

Jedan od najinovativnijih procesa u oblasti dekoracije je proces rotacionog oblikovanja, koji je glavna tehnologija proizvodnje, a koristi se za razvoj novih proizvoda, uz nezaobilazno korišćenje tekstila, metala, stakla... Ako se tome doda i tehnički nivo iskustva i kreativnog kapaciteta, rezultat je preduzeće sa velikom vrednošću kakvo je bez sumnje VONDOM.

U VONDOMU rade na stvaranju umetnosti, uz stalnu potragu za prirodnim lepotama, dajući svojim proizvodima jedinstvenu ličnost i imajući u vidu avangardnost savremenog dizajna, jednostavnost i uravnoteženost.

 Verni svojoj filozofiji, kompanija VONDOM obezbedila je svojim dizajnom karakteristike koje predstavljaju avangardu enterijera i eksterijera, poput kvaliteta materijala koji uspešno odoleva najekstremnijim vremenskim uslovima, obraćajući posebnu pažnju održivost, jer koriste samo sirovine koje se 100% mogu reciklirati.

VONDOM proizvodi su dizajnirani od strane najboljih svetskih dizajnera, a ono što ih povezuje je strast prema dizajnu, umetnosti, funkcionalnosti i održivosti.

Kompanija je u stalnoj sprezi sa potrebama društva, kako bi stvorila objekte sa dizajnom, a pritom efikasne, prijatne i ekološke, omogućavajući svojim klijentima prijatniji život i održiviji svet, uz obaveznu jedinstvenost koja ih izdvaja od ostalih.

KES KOLEKCIJA DIZAJNIRANA OD STRANE DVOJCA BURATTI

KES je modularni sistem nameštaja za opremanje prostora na otvorenom. Glavni cilj je da se stvori prave ili ugaone, beskonačne i zglobne kompozicije i sofe. Fotelje su formirane od pojedinih elemenata ili velikih delova koji su rezultat spajanja nekoliko delova.

Najveća karakteristika ove kolekcije je vidljiv rez u osnovnoj zapremini, a uključuje i dodatne elemente kao što je potpora - naslon za ruke i tabela. Rez postaje arhitektonski , dekorativni i funkcionalni simbol okarakterisan kao distinktivan i funkcionalan, al i jednostavan i kompleksan.

Buratti + Battiston arhitekte baziraju svoj rad na potrazi za novim tumačenjem  odnosa između jednostavnosti i kompleksnosti, pronalaženju ravnoteže, dajući joj prvobitnu vrednost. Fleksibilnost u kompoziciji kao i mobilnost elemenata olakšavaju dobijanje utiska optimalnog komfora.

J.M.

 • TURRI - Star and Stardust

  Dragoceni materijali i luksuzni detalji su ono šta sačinjava novu Turri ponudu, koja je prvi put prikazana na Salone del Mobile 2014: Star & Stardust...

 • TRADICIJA U SLUŽBI GLAMURA

  Kao najnovije delo, Asnaghi Interiors brend nam prikazuje svoju elegantnu Gemma spavaću sobu...

 • TRAJNA ELEGANCIJA MODERNIH PROSTORA

  Dimitri linija, okarakterisana harmoničnom kombinacijom jednostavnih linija i prefinjenih detalja, delo je Opera Contemporary brenda…

 • ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ

  Pogledajte najnovije kolekcije Emu italijnaskog nameštaja, dizajnirane od strane međunarodno poznatih dizajnera...

 • KOLEKCIJA 8 - Piero Lissoni za Cassina brend

  Prateći simetrični dizajn Toot sofe koju je dizajnirao Piero Lissoni za Cassina brend 2009.godine, 8, ili na italijanskom otto, savršen je nastavak ovog trenda…

 • ASTON MARTIN INTERIORS KOLEKCIJA

  Aston Martin Interiors kolekcija dizajnirana je sa ciljem da inspiriše i očara sve ljubitelje kvalitetnog i luksuznog nameštaja…

 • NOVE ITALIJANSKE DOIMO SOFE

  Živimo u vremenu kada je pakovanje podjednako bitno kao i ono što se unutar njega nalazi…

 • MODERNI BONALDO KREVETI

  Oslanjajući se na svoj uspeh na Internacionalnom sajmu nameštaja u Milanu, Bonaldo brend svojim kolekcijama dodaje neke novitete...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X