O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU - No.53

SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU - No.53
SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU - No.53
SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU - No.53
SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU - No.53
SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU - No.53
SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU - No.53

53. izdanje Salone Internazionale del Mobile je spremno, uz izložbe kuhinja - EUROCUCINA i kupatila - International Bathroom Exhibition, koje se održavaju svake druge godine...

Ove godine, čekuje se oko 2.400 izlagača, donoseći sva najnovija rešenja za opremanje u Milano. Tu će takođe biti veliki kulturni događaj na sajmu, Milano Rho - od 8. do 13. aprila - koji uključuje osam vodećih međunarodnih arhitekata, koji će biti otvoren za javnost u subotu i nedelju.

Milano je ponovo međunarodni centar nameštaja i dizajna, jedini grad na svetu koji je domaćin sajma koji je sposoban da privuče više od 300.000 posetilaca iz 160 različitih zemalja.

53. izdanje Salone Internazionale del Mobile je podeljeno, kao i obično, u tri kategorije stila - klasičan, moderan i dizajn. Više od 1.400 izlagača iz Italije i celog sveta će prezentovati svoje proizvode kako na Salone, tako i Međunarodnoj izložbi aksesoara - International Furnishing Accessories Exhibition.

Salone Internazionale del Mobile će prikazati ne samo konsolidovani prisustvo vodećih nacionalnih i globalnih sektorskih proizvođača, već i nove high-end kompanija za opremanje kao što su Hästens, Kvadrat, Iittala, Tom Dixon i ekskluzivne modne brendove, kao što su Ferre, Pierre Cardin i Ungaro, čineći širok asortiman robe u ponudi još više primamljivim.

Neka vrlo dobro poznata imena će se vratiti: Flötotto, Gebr. Thonet, SCP, Thonet, Treca, Wittmann.

Svi vodeći italijanski i strani proizvođači kuhinja će izlagati na 20. izdanju EUROCUCINA, međunarodnoj izložbi kuhinjskog nameštaja, na  preko 25.000 kvadratnih metara, u četiri paviljona: 9-11, 13 -15. 

EUROCUCINA je globalni događaj, uz veliki izbor različitih vrsta opremanja i stilskih rešenja. Mnogi vrhunski proizvođači će se vratiti na ovu izložbu - Alno, Cezar, Dada, Mobalpa, Pedini, Schiffini i Valcucine, da navedemo samo neke.

EUROCUCINA prateći događaj, FTK (tehnologije za kuhinju), posvećen ugradnim električnim aparatima i aspiratorima, će ponovo predstaviti proizvode, prototipove i dizajn za kuhinje budućnosti. FTK je takođe dobio velike nove izlagače, kao što su Arçelik (Beko) i Sub-Zero grupa (SUBZERO, Wolf), čime se naglašava njegov prestiž.

Međunarodna izložba kupatila će predstaviti sve najnovije u sferi kupatila i nameštaja, tuš kabina i sauna, sanitarne keramike, radijatora, obloga, kupatilskim i / ili kuhinjskim slavinama, kadama i hidromasažnim kadama.

Ekstenzivna i sveobuhvatna, izložba opreme za kupatilo će zauzeti paviljone 22-24 na sajmu, Milano Rho u celini po prvi put, ističići svoj položaj ponovnim učešćem nekoliko vodećih kompanija, uključujući Gessi e Sicis.

Nekoliko novih kompanija će izlagati ove godine: Florim, Geberit, Graff, Kartell by Laufen, Santagostino.

Promene su takođe obuhvatile SaloneSatellite – koji je posvećen kreativnim mladim dizajnerima - koji će biti održan u paviljonima 13-15, kojima se lako pristupa iz Cargo 4 i ulaz će biti slobodan. Ovu godinu obeležiće 5. izdanje SaloneSatellite nagrade za 3 najbolja projekta koji su prikazani na sajmu, a koji su nastali iz kontakata između dizajnera mlađih od 35 godina i kompanija izlagača na Salone.

Kao i uvek, sajam će imati i prateći događaj, čiji su kustosi Francesca Molteni i Davide Pizzigoni, pod nazivom “Where Architects Live.”-"Gde arhitekti žive." . Shigeru Ban, Mario Bellini, David Chipperfield, Massimiliano and Doriana Fuksas, Zaha Hadid, Marcio Kogan, Daniel Libeskind i Bijoy Jain/Studio Mumbai, osam vodećih međunarodnih arhitekata, će otvoriti vrata svojih "privatnih domova," i predstaviti ih u paviljonu 9.

Instalacije će pokrenuti razmišljanje o savremenim metodama, arhitektonskoj praksi i trendovima, ilustrujući šta projektovanje kuće podrazumeva danas.

Tu su i mnoge privilegije za posetioce, realizovane kroz saradnju između Salone del Mobile i grada Milana, Gradskog veća Milana, La Rinascente, Transportne Agencije Milana, gradskih muzeja i još mnogo toga ...

Sve ovo obećava da će ovogodišnje izdanje Sajma doneti puno novih ideja i inicijativa, što je potvrda činjenice da je Salone del Mobile sastavni deo grada Milana, grada gde kreativnost u dizajnu, modi i kulturi cveta neometano, i svoj uticaj projektuje na međunarodnim tržištima.

53. izdanje Salone del Mobile će biti generalna proba za Expo 2015, kada će ponovo biti reafirmisano ključno mesto Milana na globalnoj sceni.

Za više informacija posetite COSMIT

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ROZZONI 2014 - ROMA KOLEKCIJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X