O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

PROVASI VENICE KOLEKCIJA NAMEŠTAJA

PROVASI VENICE KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
PROVASI VENICE KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
PROVASI VENICE KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
PROVASI VENICE KOLEKCIJA NAMEŠTAJA
PROVASI VENICE KOLEKCIJA NAMEŠTAJA

Luksuzna kolekcija nameštaja sa impozantnim elementima i završnim detaljima, privući će svačiju pažnju...

Kada govorimo o kreativnosti u dizajnu enterijera trebalo bi da naglasimo karakteristike i kvalitete koji ruše uobičajene šablone kako bi se poboljšali efekti i kombinacije koje čine jedan enterijer ekstremno posebnim i modernism, bez obzira na veličinu. Ovde je upravo to u pitanju, na ovim slikama možete primetiti baš ta tri elementa koja rade sav posao: drvo, beli tonovi i zlato.

Venice krevet ima veliki uticaj, ima veoma bogato urađeno uzglavlje koje je uradio stručnjak Provasi Brenda i koji je za cilj imao da naglasi njihovu sposobnost dobijanja maksimuma iz rada sa drvetom. Pozlata još više naglašava urezivanje i pored svoje moći uspeva da održi emfatičku strogost ovog komada. Lepota bele boje zasigurno doprinosi svemu ovome, predstavljena ne samo u prošivanju uzglavlja već i u posteljini, na velikom prekrivaču i na velu koji deluje kao ram, na svojoj veoma laganoj strukturi.

Praktična, elegantna Emma sofa sa svoja dva kružna jastuka, kompletira ovu scenu, izdvaja se po neverovatnim umetcima na rukohvatima.

Dodatak 1225-Z kredenca, bogato dekorisanog, dok održava tradicionalnu eleganciju, proizvodi neverovatni i zaista očaravajući contrast sa ostatkom sobe.

Završni detalj ove sobe je kružno 0167 ogledalo, impozantno i puno značaja. Bela boja se opet pojavljuje u Lucy sofi i Montenapo foteljama sa njihovim impozantnim naslonima.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SVESTRANI STOČIĆ ZA KAFU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X