O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

PROJEKAT MAISON BUSNELLI

PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI
PROJEKAT MAISON BUSNELLI

Projekat ima za cilj kreiranje sofe koja je u potpunosti prilagodiva i nudi maksimum po pitanju izbora detalja...

Busnelli brend koristi svoje iskustvo od preko 50 godina u ručnom radu, predstavljajući na Internacionalnom Sajmu Nameštaja 2013 Maison Busnelli, jedinstveni projekat nameštaja. Izrada, briga, pažnja, komfor i tehnologija su sama srž vrednosti koje preovladavaju u brendu Busnelli već preko 50 godina, na tržištu koje je malo po malo postajalo sve zahtevnije, takmičarski nastrojeno i globalno.

S obzirom na to da su jaki u ovoj oblasni, Busnelli brend došao je do tačke usmeravanja svog znanja i kreativnosti prema produkciji jedinstvenog projekta, projekta rađenog po meri koji na prvo mesto stavlja zahteve, ukus i potrebe klijenta i oko toga se pravi sofa i njegov životni prostor. Projekat dnevne sobe Taylor je prvi komad kolekcije Maison Nusnelli i rođen je iz inspiracije Toan Nguyena i rastegljivosti i umeća strukture Busnelli brenda.

Sa Maison Busnelli započinje ovaj apsolutno novi koncept proizvodnje sofi, proizvoda napravljenog tačno prema očekivanjima klijenta, pravi i realni projekat 100% napravljen u Italiji. To je sofa bez standarda i parametara, ali sa mnogo verzija i načina prilagođavanja. Taylor se karakteriše po estetičkom uglu gledanja, šavom koji ide svuda oko sofe i naglašava njen oblik i obline. To je obična sofa koja ima lično dizajniranu “haljinu”, sa sofisticiranim završnim detaljima, poput šavova, različitih materijala korišćenih za izradu jastuka, dragocenih finiša i neprikosnovenog komfora Busnelli brenda.

Maison Busnelli predstavalja pet različitih tipologija šavova za materijale i šest šavova za kože, sa ciljem prilagođavanja proizvoda potrebama klijenta, njegovim zahtevima i životnom stilu. Varijacija i diverzifikacija jastuka dozvoljava promenu dizajna proizvoda od najtradicionalnijeg do dizajnerske verzije, u savršenoj ravnoteži sa tradicijom i modernizmom, luksuzom i ozbiljnošću, tendencijama i komforom. Taylor je sofa koja ima opciju za sedišta od perja ili tkanine.

Dalje, za one najzahtevnije klijente, čak je i visinu sofe moguće prilagoditi; čak je i samo nekoliko centimatara dovoljno da se dobije potpuno drugačiji komad nameštaja. Elegantna baza dostupna je u verzijama od crnog nikla i blistavog hroma. Elegantni materijali, kao što su Casablanca i Dublino ekskluzivno se prave za ovu kompaniju, pored finih i ekskluzivnih koža, oni su baza i bogatstvo projekta Maison Busnelli.

Sve ove alternative daju mogućnost oživljavanja i prilagođavanja dizajna i kompozicije jedne sofe. Projekat prilagođavanja je dobro ocrtan u Knjizi sa objašnjenima, u kojoj su predstavljeni i uzorci materijala i šavova. Maison Busnelli je jedinstven projekat u istoriji tapaciranog nameštaja; usluga i ekskluzivni koncept iz Busnelli brenda, koja za svoj centar stavlja zahteve svoje klijentele.

Projekat takođe nudi i set stolica, jednostrani sto, koji je takođe njihov proizvod, kredence sa prefinjenim mehanizomom i sto za posuđe, i tako predstavlja predlog dnevne sobe sa vrhunskom elegancijom, istražvanjem koje je kompletiralo ovaj projekat. Takođe za sve ove dodatke, koriste se prefinjeni i savremeni sirovi materijali kao što su hrast, mermer Calacatta, Emperador i dragoceni Portoro, ukrašena stakla i skupocena ultra crna stakla.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: INTERESANTNI KANCELARIJSKI STO

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X