O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN

NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN
NOVA KOLEKCIJA LE STANZE DI ANN

Prirodni enterijer za kuhinje i dnevne sobe, od nameštaja do dekora...

Koncept koji se krije iza „Le Stanze di Ann“ je prava revolucija u nameštaju za dom. Martini Mobili imaju reputaciju kao kreatori nameštaja visokog kvaliteta i finog dizajna, i sada su osmislili novu harmoničnu kolekciju sa ciljem da definišu novi i prirodni stil u enterijeru vašeg doma.Vodene boje, čvrsto drvo i ostali materijali visokog kvaliteta koje oni koriste u njihovoj „Le Stanze di Ann“ kolekciji su dokaz njihove privreženosti prirodnoj sredini. Razvili su ovaj prirodni koncept stila dizajnirajući i proizvodeći sve što vam je potrebno da opremite vašu kuhinju i dnevnu sobu: prilagođeni i samostalni nameštaj, materijali i osvetljenje. „Le Stanze di Ann“ je harmonija lepote, funkcije i okruženja.

Glavne karakteristike

“Le Stanze di Ann” program se sastoji od grupe predmeta koji stvaraju harmoniju prirodnog života u vašem domu. Postoji šest glavnih kategorija: kuhinja, dnevna soba, nameštaj, materijali, osvetljenje i aksesoari. Svaka kategorija ima svoje distinktivne karakteristike i materijali se savršeno harmonijski uklapaju kako bi stvorili kompletni i eklektični izlged.

Kuhinja

Moderna, modularna Stanze di Ann kuhinja dizajnirana je da izlgeda prirodno: od ne-toksičnih, bakterijski-otpornih, vodenih boja do čvrstih vrata od hrastovine do furnira od javora korišćenih unutar ormarića. Ekstremno funkcionalne blok komponente koji se poziva na tradicionalne “country” kuhinje oblikuju kreativni interfejs individualnim modulima i ormarićima. Ručke sa patentiranim dizajnom nameću nam razmišljanje o glini. Slajderi poslednje generacije i celokupni kuhinjski hardver, napravljeni su da garantuju dugovečnost i funkciju za najkorišćeniju sobu u vašem domu.

Dnevna soba

Dnevna soba kompletirana je sistemom sa samostojećim i fiskiranim komadima dizajniranim sa istim linijama i dekorativnim motivima kao i kuhinja, kako bi stvorili vezu između ove dve prostorije. Drvene strukture su furnirane hrastovinom kako bi se održala konzistentnost sa vidljivim delovima i svi završni detalji su ne-toksični i otporni na bakterije.

Samostalni nameštaj

Oni nude širok opseg samostalnog nameštaja furniranog hrastovinom, sa prirodnim izgledom koji je urađen sa ciljem naglašavanja zaobljenih linija: stolice, stolovi, stočići, ormarići, dizajnirani su kako bi stvorili koherentnu celinu sa drugim elementima “Le Stanze di Ann”.

Materijali

Finalni lični dodir dolazi od materijala koji su korišćeni. Oni nude širok izbor tekstila za tapaciranjei koža za sofe i fotelje, kao i draperje, tepihe i čak i stolnjake. Tu su jednobojni, štraftasti, prugasti i materijali sa šablonom šahovnice nasleđeni iz njihove Eger kolekcije, kao i fine kože. Takođe, kreirali su dva ekskluzivna šablona za “Le Stanze di Ann”: jedan sa drvećem – što je inače logo ove kolekcije, i drugi sa rečima “lepota i korisnost” na različitim jezicima.

Osveljenje

Martini Mobili nude kompletne serije osvetljenja, od visećih do podnih lampi, i do stonih lampi koje ulepšavaju vaš dom. Svaki predmet može biti prilagođen vašim željama.

Aksesoari

Kao dodatak standardnim aksesoarima za vaš dom, oni su kreirali skoro pa beskrajni opseg predmeta za kuhinju i ostatak doma. Od drvenih ručki, otvarača za flaše, sekača za picu… sve se predivno uklapa u njihovu “Le Stanze di Ann” kolekciju.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MOLTENIC NATURE KOLEKCIJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X