O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

NOVA BENTLEY HOME KOLEKCIJA

NOVA BENTLEY HOME KOLEKCIJA
NOVA BENTLEY HOME KOLEKCIJA
NOVA BENTLEY HOME KOLEKCIJA

Nova Bentley Home kolekcija inspirisana je renomiranim umećem i ekskluzivnim materijalima koji karakterišu enterijer svih Bentley modela…

Dizajnirana za opremanje luksuznih domova i kancelarija, kolekcija kombinuje svojstvene kvaliete Bentley umeća, nasleđe i tradiciju, ekskluzivnost i stil, sa strogim dizajnima jednog od vodećih evropskih proizvođača nameštaja.

Ova ekskluzivna kolekcija spaja najfinije elemente tradicionalnog i modernog dizajna, sa praksom koja radije koristi suptilnost nego privlačenje pažnje, inkorporirajući funkcionalne performanse sa komforom i luksuzom senzualnog kvaliteta. Ona predstavlja elan Bentley vozača, kroz predmete koji se ogledaju u besprekornom kvalitetu i pažnji posvećenoj detaljima.

Tela novih Richmond predmeta kreirana su sa duplom školjkom i mogu biti prekrivena kožom ili finom orahovinom. Isti opseg furnira koji je dostupan za Bentley modele automobila, dostupan je za sve predmete ove kolekcije. Drvo se pažljivo kombinuje sa tapaciranom strukturom prekrivenom prefinjenim i laganim kašmirom. Sedišta predmeta iz ove kolekcije ogledaju se u luksuzu i komforu. Paleta boja sastoji se od varirajućih neutralnih tonova slonovače i krem boje u kombinaciji sa nijansama bež boje. Intrigrantni detalji kao što je koža koja je postavljena oko kontura naglašavaju sinusne i nežne linije. Ikonski šablon dijamanta koji je inkorporiran u kožne enterijere Bentley automobila, takođe je uključen u ove jedinstvene dizajne nameštaja.

Richmond

 Ovo je elegantna i prefinjena linija nameštaja koja uključuje sofu, dvosede i fotelje. Spoljna struktura može imati finiš u vidu furnira ili kožnog prekrivača. U kontrastu sa tim, unutrašnja struktura prekrivena je kožom ili finim plišanim kašmirom.  

Madeley & Kendal

Ova kolekcija sadrži veliki ovalni ili okrugli sto sa prefinjenim Kendal stolicama ukrašenim kožom i Bentley logoom koji može biti inkorporiran u dizajn ukoliko želite. Sto sa strukturom trapezoida napravljen od oblih drvenih panela ima ivice ukrašene ručno rađenom kožom. Nožice su napravljene od čelika sa metalnim finišom.

Sherbourne & Kingsbridge

Ova linija predstavlja visoke i niske ormare sa kožnim eksterijerima i prednjim stranama prekrivenim furnirom; dostupni su u verziji prošivene ili glatke kože. Lakirani enterijeri sa spoljnim oblogama i policama od kristala predstavljaju luksuz i kvalitet Bentley i Club House Italia brenda, koji je deo Luxury Living grupe. Ručke i nožice su napravljene od čelika sa interesantnim sivim završnim slojem.

Harlow

Ova kolekcija sadrži moderne stočiće za kafu sa metalnom i čeličnom strukturom. Površine su napravljene od oniksa ili obložene kožom.

Canterbury

U ovoj kolekciji, krevet je okarakterisan impozantnim uzglavljem, koje predstavlja obloženu strukturu napravljenu od kože. Oblici su nežni i savijeni, u harmoniji su sa savremenim i neformalnim linijama nameštaja. Inovativni prekrivač, Fibra di Legno napravljen je od visoko kvalitetne tkanine od pulpe drveta, koja predivu daje mekoću i glatkoću, a tako pojačava luksuzni ambijent koji ovaj krevet okružuje.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: INTERESANTNA LINIJA NAMEŠTAJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X