O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA

MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA
MY WORLD LOUNGE REVOLUCIJA

MyWorld je lounge sistem koji asocira na komfor i udobnost, ali i istovremeno odgovara na izazove, potrebe i navike savremenog društva...

"Živimo u šizofrenom društvu. Pretpostavimo da je MYWORLD čaura, gnezdo, svet u kome možemo biti egocentrični i komotni sa sopstvenom senkom ili skupljati deliće novosti iz onoga što nam  se predstavlja kao realnost." Philippe Starck 

MyWorld je lounge sistem koji asocira na komfor i udobnost, ali i istovremeno odgovara na izazove, potrebe i navike savremenog društva, imajući u vidu da u današnje vreme rad i slobodno vreme imaju podjednako važnu ulogu.

Starckova ideja bila je da stvori autentičan, pragmatičan projekat, što je kao rezultat dalo sofu jednostavih linija, elegantno dizajniranu i nadasve udobnu, sa visokim nivoom kvaliteta i besprekornom estetikom, što su upravo karakteristike koji su uvek vezuju za Cassina brend. Revolucija ove, u suštini minimalističi dizajnirane sofe, leži u kombinaciji najkorisnijih tehničko-tehnoloških rešenja koja omogućavaju personalizaciju, u zavisnosti od potreba krajnjeg korisnika. MyWorld sofa proizvod je razvoja koncepta koji omogućuje korisniku potpunu slobodu u intimi, društvenom životu i fleksibilnost u profesionalnim aktivnostima. Posebno je namenjena aktivnim, poslovnim ljudima koji zbog brojinih obaveza sve ćešće posao ˝nose kući˝.

Svako ima različite potrebe, pa to je razlog zašto Cassina predlaže jedinstveni sistem koji može biti prilagođen specifičnim željama korisnika. Ova autentična sofa nudi jedinstveno iskustvo jer se na i oko nje može odvijati čitav život: opuštati se, razgovarati, jesti i piti, pozvati i ugostiti, dremati, gledati tv, biti u zagljaju voljene osobe, raditi i uvek biti povezan.

MyWorld je sinonim nezavisnosti: ona se sastoji od različitih delova koji mogu biti grupisani zajedno i integrisani sa dodatnom opremom. Stočići, na bočnim stranama ili samostojeći, kao i box-police su dostupni su u hrastovom furniru, palisanderu ili lakirani u različitih boja. Paravani od hrasta, palisandera, kože ili pruća su dostupni u dve visine i služe za separaciju sofe od okolnog prostora.

MyWorld sistem čine dvosedi, trosedi, fotelja, chaise longue i tabure sa integrisanim fiokama, koji mogu biti samostalni ili se povezivati u niz. Ispuna sedalnih i leđnih jastuka je perjana, sa ciljem da obezbedi ekstremnu mekoću i udobnost. Dostupni su i dodatni, dekorativni jastuci, koji se mogu kombinovati kako bi se povećo komfor. Opšiv je elegantan i vidljiv, a sofa se može poručiti u koži ili štofovima iz Cassinine prebogate palete.

U sklopu dodatne opreme u box-polici ugrađeni su električni punjač, USB punjač i Duracell PowerMat bežični punjač koji su diskretno skriveni. Moguće je porućiti i stonu lampu u sastavu pomoćnog stočića, koju za Cassinu pa Starckovom nacrtu izrađuje Flos.

 

Mina Vujović

Modus Vivendi

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X