O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

MUST - Ekskluzivni i prefinjeni materijali

Nova misao je oblikovana, nova ideja je postala stvarnost...

must

Ovo je MUST, emocija koja je pretvorena u linije i materijale. Samo osetiti njegove materijale donosi uzbuđenje. Pogledajte njegove detalje i osetićete nove i prijatne emocije...

Sve je dizajnirano da iznenadi i utvrdi put koji samo bezvremeni predmeti mogu da pređu. Ovo je MUST, bezvremeni projekat sastavljen od ekskluzivnih i prefinjenih materijala, napravljen posebnim i jedinstvenim metodama izrade, različit od svih. Približite se, dodirnite, osetite, uključite, započnite novu eru napravljenu od jedinstvenih i neponovljivih emocija.

must

Metali koji se koriste u projektu MUST su vredni zato što su prirodni, oksidirani, obogaćeni prirodnim tamnjenjem, koji nas podseća na ljudski rad i uticaje koje vreme ima na stvari: to ih čini još privlačnijim.

Kamenje je dizajnirano, istraženo i proizvedeno bez kompromisa u kvalitetu. Samo najvredniji su izabrani. Onyx Brown, Boschetto, Peach Blossom Carnian, Paonazzetto i Calacata Vagli gold, su jedinstveni zbog njihove boje, zrna, površine. Suština je u plemenitim draguljima koje je majka priroda napravila.

Izvor: MiniStudio Magazin

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: UNIKATNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X