O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

MODERNA ELEGANCIJA I ŠARM

MODERNA ELEGANCIJA I ŠARM
MODERNA ELEGANCIJA I ŠARM
MODERNA ELEGANCIJA I ŠARM

Nova kolekcija Sophia kompanije SELVA je osvojila maštu posetilaca ovogodišnjeg Međunarodnog sajma opremanja (IMM) u Kelnu...

Kao savršena dopuna serije Luna, Eleganza, i Merilyn, nastavlja trend savremene SELVA klasike, a ipak ide jedan korak dalje. U upotrebi oblika, Sophia je više moderna, sa jasnim linijama, bez suvišnih detalja, a ipak nestašno vesela.

Sa "ljubavlju prema tradiciji i hrabrosti da inovira", ova kolekcija je inspirisana klasičnim oblicima koji se, međutim, reinterpretiraju i prilagođeni su potrebama današnjice za dizajnom, udobnoću i funkcijom.    

SELVA koherentni koncept štanda je ponovo spojen sa velikim entuzijazmom. Nameštaj, tkanine, nijanse, i pribor - sve pojedinosti su skladno uparene sa drugima i izvedene na stilski samouvereni način. Na ovaj način, uz poseban osećaj za oblike, boje i proporcije, moderan svet enterijera je pretvoren u san.  

Za Filipa Selvu, predsednika i izvršnog direktora kompanije SELVA, ovogodišnji imm Cologne bio je uspešan uvod u novu godinu. "Povratna informacija od posetilaca, koja je bila pozitivna u svakom pogledu, pokazala je da smo uz naše moderne klasike potpuno u trendu".

 

Izvor: MojEnterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: FALL - OFF STO: INOVATIVAN I ZANIMLJIV

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X