O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

MASERATI LOUNGE CHAIR

MASERATI LOUNGE CHAIR
MASERATI LOUNGE CHAIR
MASERATI LOUNGE CHAIR
MASERATI LOUNGE CHAIR
MASERATI LOUNGE CHAIR
MASERATI LOUNGE CHAIR

Izuzetna ograničena serija Maserati Zanotta Lounge Chaira biće prikazano na Furniture Fairu 2013...

Tokom istorije brenda Maserati se oprobao na mnogim poljima u koje spada i domen proizvodnje nameštaja. Na Furniture Fairu 2013 predstaviće ograničenu seriju Maserati Lounge Chaira dizajniranu od strane Zanotta dizajna. Ovaj izuzetni komad nameštaja nosi obeležja Ludovice i Roberta Palomba, čiji zadatak je bio da otelotvore ekskluzivnost, sofisticiranost, luksuz i komfor Maserati Quattroporte četvorotočkaša.

Maserati Zanotta Lounge Chair poseduje postolje od nerđajućeg čelika prekriveno slojem od hroma i nikla, dostupno i u ispolirano crnoj boji, koje podržava izuzetno kompaktno poiluretansko punjenje i DacronDu Pont postavu. Ova interesantno prošivena tekstura bazirana je na Extra99 Zanotta koži dostupnoj u standardnoj crno-sivoj nijansi sa svetlim ivicama, ili ,po želji, u svetlo sivoj varijanti oivičenoj braon bojom i tamno sivoj varijanti sa ivicama u svetlim nijansama.

Ova luksuzna i elegatna stolica izrađena je posebnom tehnikom pod nazivom Capitonne čiji koreni sežu još do početaka 18. veka i savršeno izražava karakter Maseratija i standarde postavljene od strane Zanotta dizajna.

 

I.M.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X