O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

MANTELLASSI PREDSTAVLJA ROSALBU

MANTELLASSI PREDSTAVLJA ROSALBU
MANTELLASSI PREDSTAVLJA ROSALBU
MANTELLASSI PREDSTAVLJA ROSALBU
MANTELLASSI PREDSTAVLJA ROSALBU

Svet Montellassi 1926 je pejzaž jednog doma, u kom su glavni protagonisti elegancija, pažnja posvećena detaljima i najtraženiji efekti...

Noćna zona nudi dosta senzacija koje su kreirali u Mantellassi 1926, koji u potpunosti izražavaju svoju eleganciju sa Rosalba krevetom. Impresivna Rosalba, sa vintage srebrnim listovima, iznošenim belim lakom i Jasper kamenom i materijalom, dostupna je i sa prekrivačem, na vaš zahtev.

MANTELLASSI 1926 ISTORIJA

1926.godine počinju aktivnosti ove firme, zahvaljujući inicijativi veštog majstora taaciranja Macario Mantellassija i njegovog sina Remoa. 1947.godine, Karlo Mantellassi, koji je vlasnik firme, sa svojim bratom Markom, vodi firmu prema novim ciljevima.

Danas, četvrta generacija, koju predstavlja Nikola Remo Mantellassi – prodavac i administrativni menadžer – i njegova žena Roberta Mantellassi, koja je kreativna direktorka firme, rade kao tim sa svojim motivisanim saradnicima i fokusirani su na jedan cilj: održavanje visokog nivoa proficijiencije u svetu koji je zabrinut za mnogo bitnije stvari od jastučića i fotelja, kao što su kompletne i odabrane kolekcije nameštaja: komadi koji dekorišu svaku sredinu, sa proučenim detaljima kako bi bili unikatni sa ciljem reflektovanja umerene ali karakteristične doze luksuznog životnog stila. Neke vrednosti se nikada ne menjaju i ne prestaju da postoje.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MEGA DESIGN - NOVA KOLEKCIJA IZ HULSTA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X