O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

LUKSUZNI SELVA NAMEŠTAJ

LUKSUZNI SELVA NAMEŠTAJ
LUKSUZNI SELVA NAMEŠTAJ
LUKSUZNI SELVA NAMEŠTAJ

SELVA kompanija je na Salonu Nameštaja u Milanu prikazala svoje nove i luksuzne komade nameštaja...

Kako bi obeležili svoju četrdeset petu godišnjicu osnivanja, SELVA kompanija predstavila je nove kreacije Philipp Selva Home linije na Salonu Nameštaja u Milanu. Ove nove predmete kreirala su tri internacionalna dizajnera i predstavljeni su u sklopu prefinjenog, modernog dizajna štanda. „Salon nameštaja uvek je bio veoma važan za nas, posebno za naš premium segment“, kaže Philipp Selva, predsednik i izvršni direktor SELVA kompanije. „Kao koncept štanda, novopredstavljeni nameštaj je veoma moderan i uzbudljiv za našu kompaniju. Ekstremno pozitivni komentari naših posetilaca pokazali su nam da smo na pravom putu – onom koji vodi u moderno doba“.

Novi koncept štanda bio je odabran da bude svesno jednostavan i elegantan. Novi nameštaj tri dizajnera Lorenzo Bellinia, Tiziano Bistaffe i Peggy Norris bili su harmonično ubačeni u sajamski štand koji je pažljivo postaljen. Uz prefinjenu igru klasičnih i modernih elemenata, elegantan izbor materijala, finiša, boja i oblika, i ekstravagantnih dizajna, SELVS je na ovaj način kreirala estetiku nameštaja koju možete čulno iskusiti. Beli drveni pod i zidovi sa izgledom betona kreirali su nenaglašenu bazu u kojoj je nameštaj postao glavni igrač na štandu, privljačeći pažnju neverovatnim radom ova tri dizajnera.

Apsolutni favoriti publike među novopredstavljenim nameštajem bili su:

PEGGY Chair od Peggy Norris

Američka dizajnerka Peggy Norris dizajnirala je nameštaj za SELVA kompaniju prvi put, i debi tog nameštaja na Salonu Nameštaja u Milanu bio je potpuni uspeh. Pored svega, PEGGY stolica koja je napravljena na ugled na poznatu „Barrel stolicu“ inspirisala je posetioce kroz svoju ženstvenu formu i veštinu ručnog rada. Posebnost ove stolice sastoji se od zakrivljenog naslona i od činjenice da je stolica napravljena od jednog komada višnje. Dodatno, samo ručno rađeni proces tapaciranja traje punih deset sati.

VICTORIA sto od Tiziano Bistaffe

Tiziano Bistaffa dizajnirao je VICTORIA sto posebno za Salon Nameštaja u Milanu i bio je presrećan zbog pozitivnog fidbeka posetilaca. Inspirisan periodom imperijalizma, ovaj sto ima klasičnu dušu, koje je ipak readaptirana današnjim zahtevima za komforom i funkcijom. Sa svojim prečnikom od 180 cm, VICTORIA sto čini sobu prijateljskim okruženjem koje se hrani dobrotom i dobrim društvom, čineći nekomplikovane kontakte mogućim među partnerima za stolom.

ASTORIA krevet Lorenza Bellinia

Za renomiranog italijanskog arhitektu i dizajnera Lorenza Bellinia, ovaj krevet je otelotvorenje kamena temeljca u saradnji sa SELVA kompanijom koja traje još od 1992.godine. Ekstremno futurističke linije drveta stvaraju uzbudljivu igru materijala sa kožom. Prvi put, Bellini se odlučio da iz sadašnjosti ide u budućnost, pre nego da transformiše linije prošlosti u dizajn sadašnjosti.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MASERATI LOUNGE CHAIR

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X