O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU

LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU
LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU
LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU
LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU
LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU
LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU

Diskrecija, prefinjenost i udobnost Living Divani nameštaja stigli su u Nemačku za IMM Cologne 2014, na Međunarodni sajam opremanja.  

Ponovno učešće kompanije u ovogodišnjem izdanju ove manifestacije je odraz pažnje prema nemačkom tržištu, jer proširuje i poboljšava prezentaciju svojih rešenja za prostor, posvećen isključivo novom dizajnu kolekcije za spoljašnju upotrebu, koji je postavljen u zelenoj oazi koju je dizajnirao umetnički direktor Piero Lissoni.  

Tapacirani sistemi, povereni sposobnim rukama Piera Lissonija, su pojačani novom kolekcijom za spoljnu upotrebu, porodicom String, koja sadrži fotelju i kauč sa dva ili tri sedišta. Predstavljen ovde u verziji od 3 metra, String divan ima opocinkovani cevasti čelični okvir koji podržava sedišta, kojim dominiraju meki, udobni jastučići, pokriveni u potpunosti tkaninom koja je namenjena upotrebi na otvorenom.

Takođe, tu je i nova Pončo fotelja, plod saradnje sa LucidiPevere: dvojicom mladih dizajnera, Paolo Lucidi i Luca Pevere, koji su stvorili fotelju za Living Divani sa zaobljenim oblikom, zakrivljenim čeličnim cevima rama, koje su lakirane ili pocinkovane, sa presvlakom koja je oivičena kevlarom, otkrivajući intiman prostor i udobne jastuke.

MojEnterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NEOBIČNI STOČIĆI ZA KAFU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X