O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

JEDINSTVENA PEUGEOT ONYX SOFA

JEDINSTVENA PEUGEOT ONYX SOFA
JEDINSTVENA PEUGEOT ONYX SOFA
JEDINSTVENA PEUGEOT ONYX SOFA
JEDINSTVENA PEUGEOT ONYX SOFA
JEDINSTVENA PEUGEOT ONYX SOFA
JEDINSTVENA PEUGEOT ONYX SOFA

Ovo zaista nije obična sofa, na kojoj se opuštate kada vam je potreban odmor…

Deo Peugeot Onyx sofe praktično je isklesan iz 11.000 godina starog Volvic vulkanskog kamena, koji je pronađen u francuskoj Overn regiji. Ovaj ručno sečeni Volvic kamen spojen je sa lakiranim crnim sedištem od ugljeničnih vlakana, a ipak je očuvao u potpunosti svoju strukturu i prirodnu teksturu. Izgleda veoma moderno, to se ne može poreći, dok je udobnost jedna sasvim druga kategorija. Tapacirung na ovoj sofi ne dolazi u obzir, ukoliko želite da ona zadrži svoj distinktivni izgled.

Ova sofa koja je delimično napravljena od hi-tech, a delimično od low-tech materijala, teži 380 kilograma, skoro u potpunosti zbog vulkanskog kamena, koji je u njenom dizajnu korišćen. Peugeot dizajnerski tim je radio 70 dana na ovoj sofi.

U saradnji sa Peugeot Design Lab-om, Onyx Sofu je dizajnirao Pierre Gimbergues. Ona će svoj debi imati 8.aprila, na Milan Design Week-u. Ovo je inače prvi proizvod u nizu u Peugeot liniji made-to-measure nameštaja. S obzirom na to koliko je jedinstvena i retka, cena od 186.000 dolara, koliko ova sofa košta, uopšte nije iznenađujuća. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVI VID LUKSUZA - Heritage linija

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X