O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

I SALONI - ENTERIJERI SUTRAŠNJICE

I SALONI - ENTERIJERI SUTRAŠNJICE
I SALONI - ENTERIJERI SUTRAŠNJICE
I SALONI - ENTERIJERI SUTRAŠNJICE
I SALONI - ENTERIJERI SUTRAŠNJICE
I SALONI - ENTERIJERI SUTRAŠNJICE
I SALONI - ENTERIJERI SUTRAŠNJICE

"Milano: enterijeri sutrašnjice" je novi slogan predstojećeg 52. izdanja Salone Internazionale del Mobile, milanskog sajma nameštaja i opreme...   

Centralna lokacija kao osnova za projekat u kojem međunarodne ideje i industrijski sektor dolaze zajedno da stvore vrhunske, jedinstvene proizvode, je osnovni faktor u uspehu Salone Internazionale del Mobile, koji beleži preko 330.000 poseta svake godine.

Svesni potrebe za konstantnom inovacijom, Cosmit preduzima konkretne akcije za 2013., sa poslovnim i tržišnim potrebama u prvom planu. Novi projekat posvećen komplementarnosti životnih i radnih prostora će biti izrađen od strane francuskog arhitekte Jeana Nouvela, koji je pozvan od strane Cosmita da osmisli potpuno originalnu viziju kako ova dva sveta komuniciraju.  

Nouvel će osmisliti 1.600 m2 prostora unutar paviljona SaloneUfficio da prikaže svoj koncept u punom svetlu, sada u završnoj fazi planiranja. Njegov cilj je da ilustruje zadovoljstvo života u radnom prostoru, istraživanje novih materijala i novih tehnologija za stvaranje udobnog, efikasnog, korisnički i ekološki prijateljskih rešenja.

Klasičan stan, industrijska skladišta, privatne kuće, neboderi, industrijska platforma i teoretski prostor će postati prototip za useljive radne prostore budućnosti.

Ostaje nam da sačekamo još par meseci da vidimo šta će nam I Saloni doneti ove godine. Sigurni smo da će, kao i do sada, sajam biti impresivan...

Ovaj sajam, koji je organizovan za profesionalce, održava se od 09. - 14. aprila, a u nedelju, 14. aprila otvara svoja vrata za sve posetioce.

COSMIT

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUKSUZNI ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X