O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

FOTELJA BERŽERA P22

FOTELJA BERŽERA P22
FOTELJA BERŽERA P22
FOTELJA BERŽERA P22
FOTELJA BERŽERA P22
FOTELJA BERŽERA P22
FOTELJA BERŽERA P22

Ove godine milanski sajam nameštaja I Saloni bio je bogatiji za još jedan izuzetno atraktivan komad nameštaja – beržeru P22, koju je dizajnirao Patrick Norguet za čuvenu italijansku kompaniju Cassina.

P22 je plod njihove prve i na izgled izuzetno uspešne saradnje.

Beržera P22 predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Namera autora bila je da dizajnira fotelju za relaksaciju i opuštanje, kao modernu interpretaciju čuvenih klasika.

Neobičnih nogara i izuzetno udobnog sedalnog dela i naslona, beržera neodoljivo podseća na kraljevske fotelje, kojoj ne mogu odoleti ni najprobirljiviji poklonici originalnog i udobnog nameštaja.

Tajna udobnosti fotelje je u delovima koji su punjeni poliuretanskom penom, dok konstrukciju čini gvozdeni ram i elastične trake za nošenje sedišta. Baza je izrađena od polirane aluminijumske legure, koja može biti ofarbana u mat - crnoj, bež - sivoj ili u boji kestena. Fotelja može biti u potpunosti tapacirana u štofu ili u koži, ili u kombinaciji ova dva pomenuta materijala.

Kao dodatak koji prati beržeru P22 je i tabure, dostupan u istovetnim kombinacijama meterijala u kojima je dostupna i sama beržera.

Svako ko drži do stila, prati trendove u industriji nameštaja, zna za kvalitet i tradiciju Cassina proizvoda, neće ostati ravnodušan prema ovom izuzetno atraktivnom komadu nameštaja.

Zato se odlučite za omiljenu boju tkanine ili kože, zavalite se, opustite i počnite sa maštanjem!

Beržeru P22, kao i ostale atraktivne komade nameštaja iz Cassinine prebogate kolekcije možete poručiti u beogradkom show room-u Modus Vivendi enterijeri.

IZVOR: MojEnterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MANTELLASSI PREDSTAVLJA ROSALBU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X